kahvaltı |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Yazar | ||
bengisu
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1598 |
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 17:05 | |
ahhhhhhhhhhh bilmem miiiiiiiiii bilmem miiiiiiiii |
||
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2008 Saat 02:08 | |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7598
canım burayada bakabilirsin daha öncedende böle bir topik varmış belki işinize yarar
|
||
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
||
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2008 Saat 02:24 | |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7387
buda ayrı bir topik
|
||
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
||
sedefk
Üye Kayıt Tarihi: 09 Şub 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2008 Saat 02:55 | |
Mineciğim 6.ayından itibaren kahvaltıya alıştırmışsın ne güzel bebişini. Neyi ne kadar veriryorsun??Ne kadar verirsem doyurucu olur acaba? Benim kız da 9.ayın içinde ve ben de alıştırmak istiyorum artık. Pek de iştahı yok zaten...Bu ayında 7.8 kg.
Bana yardımcı olursan sevinirim... |
||
cansum
Altın Üye Kayıt Tarihi: 03 May 2008 Konum: Kızım - Oğlum Durum: Aktif Değil Puanlar: 2293 |
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 20:09 | |
bende kahvaltısında süte yumurta sarısı, labne peynir, pekmez, cicibebe karıştırıp veriyorum. bugün tereyağı ve biraz ceviz kattım. daha önce muz ve ekmekte karıştırmıştım ama onları sevmemişti.
bende değişik şeyler arıyorum. tek tek versem kızım doymaz gibi geliyor. çünkü tek verdiğim yiyeceklerde biraz yiyor gerisini istemiyor.
artık 15 aylık olacağız ama bilmem nasıl alıştıracağım.
|
||
Ziyaretçi
Misafir |
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 20:20 | |
geç kalma canım alışsın kahvaltıya sonra hiç yemiyo
msela kahvaltı karışımı kolay geliyo yapıyoz hepsini yediriyoz e o daha tok tutuyo diğer öğünlerde iştahsız oluyo..az azda olsa yesin herşeyden zaten seçiyi yemiyo herşeyi,,mesela ben bugün bi dilim tost ekmeğini zor yedirdim..üzerine tereyağı bal veya reçel sürdüm,nutella denedim yedi..3 tane kaşar yedi bi küçük domates yedi bu kadar..2 zeytini yediremedim çıkardı..1 saat sonra muz sonrada çorba verdim..biraz biraz tatsın yeter alır o alacağını valla ben bile kahvaltıda 2 mafin yedim daha karnım yeni acıktı
|
||
cansum
Altın Üye Kayıt Tarihi: 03 May 2008 Konum: Kızım - Oğlum Durum: Aktif Değil Puanlar: 2293 |
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 23:13 | |
alıştırmam lazım
biliyorum sonra daha zor olacak. ama kızım zaten zayıf kahvaltıdada az az yerse bu çocuk hiç büyüyemiyecek.
birde yumurtanın sarısını sademi veriyorsunuz yutması biraz zor oluyor benim kızımdada
|
||
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 18 Haz 2008 Saat 08:37 | |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7387 yardimci oluacak bir topic daha varmis
Düzenleyen yasemin - 18 Haz 2008 Saat 08:38 |
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|