Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Mönüler ve Çocuklara Özel Tarifler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kahvaltı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukahvaltı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 22:16
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

Krep, tuzsuz peynirle yapılmış omlet, patatesli yumurta, rafadan yumurta, cherry domates, labne peynir, pekmez, bal, kahvaltı sonunda bir çay bardağı süt, eline ekmek ver kendi yesin masada sen de bu arada ona yazdıklarımdan azar azar verebilirsin. Valla yalan yok geçende pişi bile verdim yiyorLOLLOL
Umarım saydıklarımın yardımı olur canım. Senle benim aynı bebişler o nedenle bunları yemesinde sakınca olmadığını söylemişti doktorum.Clown

çok sağol duygucum imdada yetiştin yineClowncanım krep hani şu bildiğimiz krepten mi?yumurtalı sütlü?nilcik yiyo mu onu.bide şu yumurtalı ekmek hani balık ekmek gibi mi yapıyoyosun.ilgine çok teşekkürler  canımApprove
aynı şekilde canım krep de balık ekmek de yani yumurtalı ekmek aynı bildiğimizden. Kız bunlar büyüdü ne versen yerler artık maşallah. Hee arada da poğaça alıp verdiğim bile oldu.LOLLOLLOL Hep aynı şey sıkıyor yahu değil mi.Wink

valla doğru söylüyosun duygucumda ben hala düşünüyom işte onun büyüdüğü aklıma gelmiyo herhalLOLLOLsağol canım yarın bi krep yapayım kızıma karşılıklı ana kız yiyelimLOLLOL
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 00:45
İçine de nutella iyi gider ama sen ye ona verme kız şimdiden nutella hastalığına yakalanmasın ayyyTongue ben öyleyim deLOLLOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 02:05
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

Krep, tuzsuz peynirle yapılmış omlet, patatesli yumurta, rafadan yumurta, cherry domates, labne peynir, pekmez, bal, kahvaltı sonunda bir çay bardağı süt, eline ekmek ver kendi yesin masada sen de bu arada ona yazdıklarımdan azar azar verebilirsin. Valla yalan yok geçende pişi bile verdim yiyorLOLLOL
Umarım saydıklarımın yardımı olur canım. Senle benim aynı bebişler o nedenle bunları yemesinde sakınca olmadığını söylemişti doktorum.Clown

çok sağol duygucum imdada yetiştin yineClowncanım krep hani şu bildiğimiz krepten mi?yumurtalı sütlü?nilcik yiyo mu onu.bide şu yumurtalı ekmek hani balık ekmek gibi mi yapıyoyosun.ilgine çok teşekkürler  canımApprove

semaaaaa bu mesajı görünce nekadar sevindim anlatamam. demekki sende soru sorabiliyomuşsun bişeyi anlayamayıpLOLLOL bu konuda beni yakalaman mümkün değil tabiki ama olsunLOLLOLLOL
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 10:32
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 4345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 10:50

Kahvaltı Tarifi-1

2 adet kuru kayısı
1 yemek kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı tahin
1 çay kaşığı tereyağ
1 su bardağı su (200ml)
1 tatlı kaşığı pekmez
Kahvaltımızın hazırlanışı
Kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp bir cezvede su ile pişirin. Tereyağını eritip mısır ununu hafif pembeleşene kadar kavurun. Kayısılı suyu mısır ununa dökün huzlı hızlı karıştırarak topak olmasını engelleyin. Sürekli karıştırarak kısık ateşte 10 dakika pişirin. Mama muhallebi kıvamında olmalı, çok katılaşırsa sıcak su ilave edip biraz daha pişirin. Biraz soğuyunca tahin ve pekmezi ilave edin.

Mısır ununu kavurmadan direkt cezvedeki kuru meyveli suya katarak muhallebi pişirir gibi hazırlayabilirsiniz.

Kahvaltı Tarifi-2

1 adet haşlanmış yumurta

1 kibrit kutusu suda bekletilip tuzu alınmış beyaz peynir

1 çay kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı zeytinyağı

biraz ekmek içi

1 çay bardağı süt veya devam maması

1 çay kaşığı bal(1 yaşından sonra)

Yumurta,peynir ve ekmek içi iyice ezildikten sonra diğer malzemeler karıştırılır ve en son üzerine ısıtılmış süt katılır.

Kahvaltı Tarifi-3

1 Adet yumurta

Yarım Muz

1 çay kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı zeytinyağı

1 tane ceviz(iyice ezilmiş)

1 kaşık pekmez

biraz ekmek içi

Yumurta,peynir muz ve ekmek içi iyice ezildikten sonra diğer malzemeler karıştırılır ve en son üzerine ısıtılmış süt katılıp muhallebi kıvamına getirilir.

İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 15:56

İçine de nutella iyi gider ama sen ye ona verme kız şimdiden nutella hastalığına yakalanmasın ayyyTongue ben öyleyim deLOLLOL

ayyy duydu ben bugun bişeyi farkettim kız ben bu saydıklarımızı herhün bengisu yicek diye yaparsam bende kalanlari yemekten yada kendimede yaparsam ben hapı yutarım balon gibi şişerim herhalLOLLOLbugun öyle oldu krepi çok yapmışım yediğim krepin haddı hesabı yok hala acıkmadımLOLLOLLOL
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 15:57
Orjinalini yazan: ezo.ege ezo.ege Yazdı:

canım yardımcı olurmu bilmiyorum ben pekmez peynir zeytin domates salatalık yani normal kahvaltıya ek olarak bal+kaymak karıştırıyorum yumurtayıda diğer arkadaşlar gibi haşlama yapmazsam patatesli yada peynirli omlet yapıyorum bazende menemen Wink

sağol canım yardımcı olmamaı hiçClown
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2008 Saat 15:58
Orjinalini yazan: yessim yessim Yazdı:

Kahvaltı Tarifi-1

2 adet kuru kayısı
1 yemek kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı tahin
1 çay kaşığı tereyağ
1 su bardağı su (200ml)
1 tatlı kaşığı pekmez
Kahvaltımızın hazırlanışı
Kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp bir cezvede su ile pişirin. Tereyağını eritip mısır ununu hafif pembeleşene kadar kavurun. Kayısılı suyu mısır ununa dökün huzlı hızlı karıştırarak topak olmasını engelleyin. Sürekli karıştırarak kısık ateşte 10 dakika pişirin. Mama muhallebi kıvamında olmalı, çok katılaşırsa sıcak su ilave edip biraz daha pişirin. Biraz soğuyunca tahin ve pekmezi ilave edin.

Mısır ununu kavurmadan direkt cezvedeki kuru meyveli suya katarak muhallebi pişirir gibi hazırlayabilirsiniz.

Kahvaltı Tarifi-2

1 adet haşlanmış yumurta

1 çay kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı zeytinyağı

biraz ekmek içi

1 çay kaşığı bal(1 yaşından sonra)

Yumurta,peynir ve ekmek içi iyice ezildikten sonra diğer malzemeler karıştırılır ve en son üzerine ısıtılmış süt katılır.

Kahvaltı Tarifi-3

1 Adet yumurta

Yarım Muz

1 çay kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı zeytinyağı

1 tane ceviz(iyice ezilmiş)

1 kaşık pekmez

biraz ekmek içi

Yumurta,peynir muz ve ekmek içi iyice ezildikten sonra diğer malzemeler karıştırılır ve en son üzerine ısıtılmış süt katılıp muhallebi kıvamına getirilir.

ayyyyyy harika canım yaaa çokkkkteşekkürler ilgin içinClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.