Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
bengisu
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
|
Konu: kahvaltı Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 12:30 |
kızlar siz bebeklerinize kahvaltıda neler veriyonuz. ben bengisuya herşeyi yediremiyom var mı değişik önerileriniz.mi.....nın kahvaltılarını veriyodum önceden şimdi onları vermek istemiyorum farklı şeyler yapıyorum ama yamiyor.sizin varsa değişik önereileriniz sevinirim.
|
|
|
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7483
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 12:59 |
Krep, tuzsuz peynirle yapılmış omlet, patatesli yumurta, rafadan yumurta, cherry domates, labne peynir, pekmez, bal, kahvaltı sonunda bir çay bardağı süt, eline ekmek ver kendi yesin masada sen de bu arada ona yazdıklarımdan azar azar verebilirsin. Valla yalan yok geçende pişi bile verdim yiyor
Umarım saydıklarımın yardımı olur canım. Senle benim aynı bebişler o nedenle bunları yemesinde sakınca olmadığını söylemişti doktorum.
|
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8380
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 13:04 |
Oyy ben onun pişi yiyen o ağzını yerim...Annesi ben hanidir göremedim Nil'i.. yokmu yeni fotosu,bakayım hangi ağzıla pişi yiyo Duygunun dediklerine katılıyorum canım..artık senin kızında 1 yaşı geçti..sen marifetli kadınsın..yeni şeyler dene..artık herşeyi yiyip içebilirsiniz...sen nasıl kahvaltı ediyorsan oda edebilir..duygunun yazdığı gibi şeyleri daha bir severek yiyolar...mesela yumurtalı ekmek..hemde çok faydalı
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
|
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 13:17 |
|
|
belma
Altın Üye
Puanlar: 4544
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 13:47 |
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
duygu07
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 13:58 |
Aman Belma o hareketliliğe ben de yakarım maşallahı var onun. Benimki totoyu kaldırsa neler yapacak da seninkinin yaptıklarını daha yapmaya başlamadı bile. Afiyet olsun yarasın Kaan'ımaaaa...Tütütütü maşallah
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 13:59 |
Bende arada patatesli omlet yapıyorum, bazen de bir yumurta, biraz peynir, azıcık yağ ile karıştırıp, tost ekmeğine sürüp, tavada azcık yağ ile kızartıyorum
|
|
|
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1598
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 15:28 |
çok sağol duygucum imdada yetiştin yine canım krep hani şu bildiğimiz krepten mi?yumurtalı sütlü?nilcik yiyo mu onu.bide şu yumurtalı ekmek hani balık ekmek gibi mi yapıyoyosun.ilgine çok teşekkürler canım
|
|
|