|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2016 Saat 22:12 |
Merhaba hocam oglum 5.5 yasinda yillardir takipcinizim ve geniz etiyle ilgili dusuncelerinizi biliyorum bunuda kbb doktoruna soyledim..Dr kendisininde sizinle ayni ekolde oldugunu en az ameliyat yapan dr oldugunu soyledi.Hatta bir cok doktorun gormeden sadece alt taraftan kaziyarak ameliyat ettigini geniz etinin cogunun cocukta birakildigini soyledi..Kendisi kendi yontemiyle gorerek yapiyormus ve oglumun gercekten ameliyat olmasi gerektigini soyledi..Surekli agizdan solusun diyorsaniz siz bilirsiniz dedi ben zaten herkese onermiyorum yax dedi..yaz kis hep agzi acik uyuyor zaten..Dr surekli yurt disina giden egitim icin guvendigim biri...Simdi gercekten istisnai durumlar olabilir mi...Burun kemigiyle ilgili birseyler soyledi ama o 18 yastan once yapilmiyormus..Ben ne yapayim simdi hocam 😣😩
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 senesini tamamladiginda, kendiliginden kaybolacak..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|