Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kafa darbesinden sonra kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kafa darbesinden sonra kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kafa darbesinden sonra kusma
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2024 Saat 18:31
Merhaba Kadir Bey Kızım 2 yaşında bugün hamaktan sallanırken hamak ters dönüp kafasını tahtaya çarpmış Tabii ben görmedim babası tahtaya çarptığını söylüyor bu olay sabah 10.00'da gerçekleşti ve akşam 6.30'da bir anda kusmaya başladı genel durumu iyi Gözünün üstünde alnında hafif bir morarma ve hafif bir şişlik var bu kusma beni biraz korkuttu Kadir Bey ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2024 Saat 19:04
Kadir zayıf size yazdıktan 15 dakika sonra tekrar fışkırırsa kusdu biraz grip gibiydi bu kusma gribim bağlı yoksa düşmeyi mi bağlı Lütfen yardımcı olun hastaneye gidiyorum Muhtemelen atomografi isteyecekler sizden Acil cevap bekliyorum
Yukarı Dön
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2024 Saat 19:50
Kadir bey defalarca küstü sarıya döndü kusmasi ..tomografi cekmelimiyim..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120014
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2024 Saat 21:00
Öncelikle Nörolojik muayene gerekir ama Türkiye artık bu muayeneyi yapacak doktor kalmadı! 
Mecburen görülecek! Merak etmeyin, kalp ve solunum muntazam olduğu sürece acil bir durum yoktur! 
Gece gece şimdi, abuk-subuk doktorlarla muhatap olmayın. Yarin devam ederse gidersiniz.
Belki arkadan ishal gelecek ve düşme ile ilgili olmadığı anlaşılacak!
Forum ilk sayfasında; bu konu ile alakalı yazışmalar var!!! Onları muhakkak okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Kas 2024 Saat 21:01
Yukarı Dön
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2024 Saat 21:03
Kadir Bey sizden geç cevap alınca mecburen gitmek zorunda kaldım Çünkü bir saat içerisinde 20 kere kusma oldu ve çok korktum acile gittiğimizde zaten Doktor direkt beyti istedi ben istemediğimi söyleyince bir sorun olursa sorumlunun Ben olduğunu söylediler ben buna rağmen kabul etmedim fakat dedesi çocuğu zorla elimden alıp tomografi çektirdi maalesef sürekli uykulu hali var tomografi sonucu daha çıkmadı yalnızca doktorun ekrana düştüğü görüntüye bakarak bir sorun olmadığını söyledi Ne yapmamızı önerirsiniz Bu süreçten sonra
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2024 Saat 21:12
Tabiiki de SORUN olmaz.
O bahsettiğim yazıları okusa idiniz bilirdiniz! 
Beyinde bir hasar olsa bile Tomografide bu kadar kısa sürede görünüm vermez!
Yukarı Dön
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2024 Saat 21:17
Kadir Bey lütfen affedin çok soru sordum biliyorum ama çok korkuyorum Peki şimdi ne yapmam gerekiyor kızım da kusmalar durmadı sürekli uykulu bir hali var bu kadar erken sürede tomografide bir şey çıkmayacaksa Eğer bu kusmaları neye bağlayabilirim Lütfen bir yol gösterin bana çok çaresizim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2024 Saat 23:42
Emedur100 fitil deneyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.