Kadir Hocamız Hakkında Bilgi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocamiz iyi ama onemli i$leri var ..
istese yazardi buraya diye dusunup saygisizlikda etmek istemiyorum .. 5 mayis da donecek insallah aramiza .. |
|
birsenf
Üye Kayıt Tarihi: 10 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba Kadir beye nasıl ulaşabilirim çok çaresiziz yeğenime losemi olabilir dediler ve ben kadir beye ulaşmadan birşey yapılmasını istemiyorum yalvarıyorum bana bilgi verebilirmisiniz.
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba,
Kadir Bey tatilde maalesef ulaşma imkanımız yok üzgünüm, gerekli bilgi aşağıdaki linkte de mevcuttur. Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin.. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54314&title=tatil |
|
lorderco
Üye Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
artık yazmıyor mu gamze hanım
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
1 Kasım'a kadar aramızda değil tatilden dönmesini bekleyeceğiz Kadir Hocamızın...
|
|
Aylin_
Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba tam da şimdi üye oldum Kadir hocamızon yazılarını nasıl bulucam.. Hep diyorki mesela ateşle ilgili yazımı okuyun bulamıyorumöö sadece soru cevapları görüyorum..???
|
|
Siddartha
Yönetici Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Siddartha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aşağıdaki sayfadan Kadir Bey'in makalelerine ulaşabilirsiniz... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|