Kadir hoca ile büyüyen 10 yaştan haberler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
L1
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 5 Saat 20 Dakika önce Saat 23:26 |
Hocam böyle bir mesaj ile sizin vaktinizi almak doğru değil ama
Okuyanlar yeni üye olanlar bilsin istedim Kızımız şanslıydı sizinle 22 aylıkken tanıştı Sayenizde geniz ameliyatı olmadı İstanbul’da iki kere sizinle karşılaşmak şansını yakaladı Şimdiye kadar hiç antibiyotik kullanmadı Sizin Deyiminizle Bağışıklığını gıdıklamak için kullandığımız 1-2 bactrim dışında Artık on yaşında Sizin dışınızda hiç doktor görmedi Hiç ilaç almadı Herkesin grip nezle her ne diyorlarsa burnu akıp geniz tıkandığı her hastalığı çok şükür ki sayenizde aksırık tıksırık Atlatmayı başarıyoruz. Bunu size yormadan edemiyorum Uzun süredir size yazmadım Lütfen bize hakkınızı helal edin Bu on yıl için sonsuz teşekkürlerim saygı ve sevgilerimle
|
|
L1
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bu arada okuyanlara efsane bir anı
Bir gece üç yaşlarındaydı vücudunda döküntüler oldu Size fotoğraf attım Dedim hocam mevsim yaz her gün suda Kalın giydirmiyorum. Hatta bilmiş bilmiş dedim isilik değil. bu döküntüler nedir Cevap yazdınız; isilik. geceleri pijama giydiriyorsun, o pijamayı çıkar! Fırça yiye yiye öğrendiğim ve hiç bilmediğim çocuk büyütmeyi sizden öğrendim sağlıkla hem de. Eşim dedi ki bizi mi izliyor acaba :)))) ve gece gerçekten giydirdiğim pijamayı çıkardım Döküntüler ertesi gün geçti. Böyle çok örneğin var. Merak eden geçmiş mesajlara bakabilir. Ben gecelerce okudum. Herkes okuyabilir. Dediğiniz gibi… Gerçekten tekrar teşekkürler Her şey için…
Düzenleyen L1 - 5 Saat 6 Dakika önce Saat 23:40 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tesekkurler.
Gunumuzde; hastaneler niye boyle dolup-tasiyor?? Doktora gitmeyen pacayi kurtariyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|