KAÇINCI HAFTADA DOĞUM YAPTINIZ |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 78910> |
Yazar | |
sümeyye2
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 510 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
37+7 de doğurdum bende oğlumu
|
|
sedesa
Altın Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2647 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben de 39+0 da normal doğumla dünyaya getirdim oğlumu... biraz erken gelsin diye koşu bandında yürüdüm hep.... çok sıkılmış artık son 3 hafta.... kasığıma ağrılar giriyordu....38+5 te nişanım geldi ama..
|
|
kumru
Altın Üye Kayıt Tarihi: 04 May 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4651 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
alpi 42+0
alya yı 38+5te dünyaya getirdim |
|
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
büyük oğlum aceleciydi...halen de öyle... 36+0 da teşrif etti...
küçük oğlum da abisine ayıp olmasın diye 38+3 de dünyaya geldi |
|
sedesa
Altın Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2647 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
İkinci oglum 38+3 te geldi... NST de hiç sancı yoktu... Ne suyum ne de nişan geldi...
|
|
burak7
Altın Üye Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
burak 38+6 da, defne 37+3 te doğdu. defne çok iriydi, bende çok kilo almıştım, daha fazla taşıyamadım, doktor halime acıyıp daha fazla bekletmedi:)
|
|
sedesa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
2 hafta daha kalsa 5 kiloyu geçerdi kesin... dobik cimcime....
|
|
kübRAbia
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 918 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
off üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca,biraz fazlaca şiştim,bebeğin gelişimi de iyi diye 36.haftamda sezeryanaa almıştı doktorum beni,çok erken olmuş sizlerin yazdıklarına göre
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 78910> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|