KAÇINCI HAFTADA DOĞUM YAPTINIZ |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 10> |
Yazar | ||||
şefo
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
36haftada acil sezaryana alındım okadar bile zor durdu erkenden geldi
|
||||
|
||||
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
39+6 da doğum yaptım. 37 haftalıkken kontrole gittiğimde 2 cm açılma var hemen doğuma alalım dedi doktor, başka dr.a gittim günümü bekletti, 39+6 da kontrole gittiğimde 4 cm açılma varmış ama hiç bişey hissetmedim artık suni sancı verdi, kızıma kavuştuuummmm
|
||||
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
oglusumu36 haftada dogdu nedeni cok yazdim daha yazamamdigeride dizilere bakrken geldi40 haftasinda gunun de saatindebelki erken gelirdi biraz daha amaben dizilerin finallerine bakmak icin evde sanci cektim
|
||||
|
||||
zeynep
Pırlanta Üye canım oğlum Mehmet Efe'm Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
benim paşamda 39+5'de geldi
|
||||
zeynep
Pırlanta Üye canım oğlum Mehmet Efe'm Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
yanlış hatırlamıyorsam duruda vardı 42.haftada doğum yapmıştı sanırım |
||||
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı küçük kanaryam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
şehnaz abla erkek bebeklerin geneli normal maratondan 10 gün geç doğabiliyormuş dr günümü tam hesapladı sorun yoktu bizim sadece paşa geç gelmek istedi dr lar o yüzden derler zaten 42 ye kadar uzayabilir diye
rekor duruda
|
||||
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
||||
AtaDenizim
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2008 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Puanlar: 1286 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AtaDenizim
|
|||
valla siboş benim paşada gelmedi normal doğum yapabilirdim ama içerisini rahat buldu sanrım gelmedi dr. müdahale etti ve 42 hafta bitimi sezeryanla aldı
|
||||
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı küçük kanaryam
|
|||
bak bi kişi daha var ben gene erken doğurmuşum
duru 1
elif 2
|
||||
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 10> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|