KAÇINCI HAFTADA DOĞUM YAPTINIZ |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Yazar | ||
münevver
Elmas Üye forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5123 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
ben 2 oğlumdada tam 39 haftalıkken sezeryan oldum..zaten 37-38.haftada muayene edip doğumun nasıl gerçekleşeceğine karar veriliyor..sezeryanlar genelde muhtemel doğum tarihinden 1veya 2 hafta önce yapılıyo..
|
||
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
||
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3586 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
39.haftada doğum yaptım bendde
|
||
EWREN
Üye Kayıt Tarihi: 20 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
KIZIM BİLİYORDURDA GELECEĞİ ZAMANI BEN BİLMİYORUM
|
||
SevgiYumaklarım
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8029 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SevgiYumaklarım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bende 33+3 te doğum yaptım...ikiz oldukları için erken geldi cadılar...
ama biz bu kadar erken beklemiyorduk..sabredemediler yılbaşı gün geliverdiler.. hayırlısıyla kavuşursun meleğine canım.. Düzenleyen aşkitom - 21 Oca 2010 Saat 11:24 |
||
kerem-irem
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 02 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 617 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kerem-irem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
oğlum 39 kızımda 38+4 de doğdular allah herkese hayırlı doğumlar ve bebişlerini kucaklamayı nasip etsin |
||
ilal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3128 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
zaten kızından başka bir de allah bil,iyordur.... forumda rekor sibelin benim bildiğim..... |
||
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
||
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
39+5 doğdu oğlum
|
||
|
||
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
İlalim bence Sibelin doktoru gününü yanlış hesapladı yaa o kadar kalmaz çocuk benim bildiğim.
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|