Kaç kilo doğdu ikizler..kaç haftalık doğdular. |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Yazar | |
ikizkizlarim
Üye Kayıt Tarihi: 26 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ikizkizlarim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benim miniklerim biri 2.840 digeri 3.040 olarak 34+4 de dunyaya geldiler.
|
|
ikizlerim alya ve azra
|
|
balkız
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Konum: küçük anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benimkiler 37 haftalık dogmuşlar ben daha fazla sanıyordumm
37 + 1 dogdular 2300 ve 1900
|
|
utkucuk
Üye Kayıt Tarihi: 17 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
abimin eşi yengem 39.haftada doğum yaptı.maşallah biri 3 kilo diğeri 3kg 100 gr şimdi 5,5 aylıklar şimdi aralarında 1 kilo var
|
|
enerboz
Üye Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Rekor bende hanimlar 38+3 de o da esimin toplantisi oldugu icin sezeryanla dogdular Hedefim 40 haftaydi
Defne 3790 gr 49 cm Demir 2560 gr 47 cm dogdu Hic kuvozde kalmadilar Aralarindaki fark suan 4 kilo 4 cm Defne'yi abla zannediyorlar
Buarad bir arkadasim 40+3de dogurdu ikizlerini 3250 ve 3750 Amerika'da oldugu icin son gune kadar bekletmisler Ama jinekologum 38den sonra ikizler icin cok tehlikeli olacagini rahimde yer kalmayacagini soyledi Ben direkt karindim
Son gune kadar gezdim dolastim Hic zorlanmadim 22 kilo aldim Dogumda 15 kşlosu gitti Emzirerek geri kalani verdim Simdilik 5 kilo fazlam var Ama hala emdigimiz icin rejim yapamiyorum
|
|
aryaaa
Üye Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
33 haft doğdular biri 2200 biri 2180 di bir ay kuvezde kaldılar şimdi bir yaşımıza giricez takvim eklemeye çalışıyorum bu arada umarım başarırım
Düzenleyen aryaaa - 17 Eyl 2010 Saat 22:42 |
|
sedesa
Altın Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2647 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sevgili ikiz anneleri... öncelikle tebrik etmek istiyorum hepinizi... bizler bir tanesini bile zor taşırken sizinki takdire değer vallahi...Helal olsun size :)
Sizlere birşey sormak istiyorum... ben ikinci bebeği istiyorum ve bunun için ovülasyon günleri takip ediyorum... Yaptığım takibe göre 10 gün önce tehlikeli dönemime girdim çünkü silik bir çizgi çıkmıştı... ve bu testi ara ara uyguladım... 2. çizgi hep çıktı bu 10 günlük dönem boyunca... normalde bugün bitmiş olması gerekiyordu kritik dönemimin...ama bugün tekarladığımda 2. çizgi epey koyu çıktı.... yani ovülasyon dönemi bu kadar uzun sürer mi... benim aklıma 2.kez yumurtluyor olabileceğim geldi... babam ikiz bu arada... bilginiz varsa yardımcı olur musunuz... |
|
esra4
Üye Kayıt Tarihi: 22 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Benimkiler çakma ikiz oldukları için orjinali nasıldır bilemiyorum canım.Belki dediğin gibi ikinci kez yumurtlamışssındır.İkiz istiyorsan,gözün kesiyorsa elini çabuk tut.
(Geç yumurtlamışta olabilirsin)
|
|
sümeyye2
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 510 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|