Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Nilgün1
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6026
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 15:31 |
Acil şifalar diliyorum, dr.un en doğrusunu söyleyecektir,seni yanlış yönlendirmek istemem,iyi haberlerle dönersin inşallah buraya Suna.
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 16:16 |
melek uslu Yazdı:
CANIM KUSMASI İYİ BALGAMI ATIYO BENIM KIZIMDA BRONŞİOLİT OLMUŞTU 1 HAFTA DA TOPLADI AMA BİZİMKİ ANTİBİYOTIK İÇİNCEDE KUSTUĞU İÇİN BİZİM DR İĞNE VERDI SABAH AKŞAM İĞNE VE HIRILTININ GEÇMESİ VE NEFES AÇMASI İÇİN V...N...N ŞURUP KULLANDIK BİDE BAN ASYA ÇOK AĞLAYINCA AÇIK HAVADA KUCAAMDA UYUTUYODUM UYUYUNCA EMZİRİYODUM BÖYLECE DAHA SAKIN NEFES ALINCA HIRLTI ÖKSÜRÜK BURUN TIKANIKLIĞI AZALIYO KUSMASI NİSPETEN AZALIYO AMA 1 HAFTADAN ÖNCE SONUÇ BEKLEME |
1 Hafta haa,geçermi dersin çok teşekkürler canım.
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 16:17 |
snyozt Yazdı:
dr bana ihlamur ver dedi ve tatsız diye icmezse seker yerine elma koy kaynat dedi.
bi de oyle dene.. belki tatsız diye icmiyor olabilir |
teşekkürler canım,deneyeceğim.
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 16:18 |
deryayuz Yazdı:
çok geçmiş olsun.acil sifalar diliyoruz oğlum ve ben.... |
teşekkürler canım
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 16:20 |
Nilgün1 Yazdı:
Acil şifalar diliyorum, dr.un en doğrusunu söyleyecektir,seni yanlış yönlendirmek istemem,iyi haberlerle dönersin inşallah buraya Suna. |
Teşekkürler Nilgün,güzel dileklerin için
|
|
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1598
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 19:07 |
sunacım geçmiş olsun bende bu kızın niye sesi soluğu çıkmıyı demiştim.ayy canım çok üzüldüm tez zamanda geçer inşallh.yavrum yaa kıyamam acil şifalar dilerim.antibiyotiği kusmasa hemen sonuç alırsınız aslında iştahı yok demekki elimizdende bişey gelmiyoki haber et suna gelişmeler den tekrar geçmş olsun
|
|
|
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3525
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 19:11 |
snyozt Yazdı:
gecmis olsun
hırıltı varsa kusması iyi balgam cıkartıyordur. birde antibiyotik yerine sogukalgınlıgı icin ilaclar var pe...tus gibi bize doktor direk onu veriyor ve iyi geliyor ama doktora gostermen en iyisi tabi
birde ihlamur ve rezene yi kaynat limon biraz bizde de gecmeyen bir oksuruk var doktor onu tavsiye etti
tekrar gecmis olsun |
canım çocuklarda soğuk algınlığı ilaçlarını kullanmak pek doğru değilmiş karışmak gibi olmasın ama. bizim doktorumuz hatta doktorlarımız grip olursa bile sadece ateş düşürücü ağrı kesici kullanırız. soğuk algınlığı ilaçları bebeğe zarar verebilir demişti. istersen bir ayrıntılı araştır derim
|
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 19:26 |
bengisu Yazdı:
sunacım geçmiş olsun bende bu kızın niye sesi soluğu çıkmıyı demiştim.ayy canım çok üzüldüm tez zamanda geçer inşallh.yavrum yaa kıyamam acil şifalar dilerim.antibiyotiği kusmasa hemen sonuç alırsınız aslında iştahı yok demekki elimizdende bişey gelmiyoki haber et suna gelişmelerden tekrar geçmş olsun |
Sağol Sema'cım,ilgine teşekkürler.Şimdi hastaneden geldik,ilacı kustuğu için hırıltı esnasında,doktor antibiyotik iğne verdi 4 gün vurulacak zaten çok iştahsızdı şimdi hiçbirşey yediremiyorum.Düne göre bugün daha iyi,bende bugün daha iyiyim,gece öksürükleri olmasa,tıkanmasak iyi olacakta.
|
|