|
Kaburganin alt tarafındaki kemik ağrıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ecenevzat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2025 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Saat 53 Dakika önce Saat 07:01 |
Hocam merhaba 7 yaşında oglum dün oyun oynarken arkadaşı üstüne çıkmış arkadaşı biraz kilolu sırt üstü yatarken çıkmış kaburgasinin en altındakinin bir üst kemiğinin agrinidiginibsoyluyor tek bir yeri gösteriyor kemik kırılmış olabilirmi ağrının sırtından omurgayla bağlantı yerinden basladini söylüyor ama herhangi bir şişlik falan morarma yok hocam birde iki kez kustu miden bulaniyor karnım agiryor diyor calpol verdim
Düzenleyen Ecenevzat - 15 Saat 25 Dakika önce Saat 08:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117475 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kırık?? Çok zor! olduğunda: nefes alıp-verirken ağrı olur. Yoksa, yumuşak doku zedelenmesidir.
Kendiliğinden geçer. Ayrıca da; kırık bile olsa, bir şey yapılamaz, kendiliğinden geçer.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Saat 11 Dakika önce Saat 08:43 |
|
![]() |
|
Ecenevzat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2025 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
Çok teşekkür ederim hocam eski yazılarınızı okudum kusmaya hiç bişey yapmamıza gerek yok yazmışsınız ama bel ağrısından sonra başlayınca tedirgin oldum şuan karnım ağrıyor diyor sadece ve kustu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117475 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Arkadan ishal gelebilir. İlaç kullanmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|