Kadir Bey Merhaba,
eski mesajlarınızı okudum ama bizimki gibi geçmeyen bir kabızlık vakasına rastlayamadım. 11 aylık bir kızım var. yediklerine her zaman özen göstermeme rağmen yine de kabız oluyor. çocuk gastroenterolojisine ve çocuk cerrahiye götürdüm. bir sorun olmadığını düşünüyorlar. 7 gün iyiyse 8. gün kabız oluyor. duphalac, debridat kullandık. Kahvaltısında tam buğday ekmeği kullanıyorum. sabahla öğlen arası 1 armut yiyor. Öğlen etli sebze çorbası yada etli sebze yemeği, ikindi de elmalı yada armutlu yoğurt, akşam da hipp yulaflı kaşık mamasını veriyorum. her yemekten sonra yarım çay bardağı su içiriyorum. gece ve uyumadan önce anne sütü alıyor.patates, pirinç, muz hayatımızdan çıkardık. Kilosu iyi. yeme problemi yok. Ama daha önce kaka yaparken canı yandığından sanırım bir türlü yapmıyor. ıkınıyor ve hemen ağlamaya başlıyor. Mecburen gliserin fitil koyuyorum.Şuan sabah akşam 1 çay kaşığı sokol veriyorum. Her altını açışta anestol pomad sürüyorum. Kabzılık sorunu benimde var. doktorlar genetik olduğunu söylüyorlar. yapabileceğim herşeyi yaptığımı düşünüyorum. tek umudum aklı ermeye başlayınca tutmamayı öğrenmesi. uzun oldu kusura bakmayın, sizin de fikrinizi almak istiyorum. Acaba eksik kalan bir şey mi var, yada nerde hata yapıyorum.şimdiden teşekkürler.