|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
masture ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 23:07 |
Merhaba doktor bey geçen hafta oğlum kabız oldu tam 5.gün yaptı kakasını . Zeytin yağı içirin dedi doktor oğlum 3buçuk aylık daha vermedim ama sonra koyamasın yapamayınca verdim pek etkiside olmadı sanırım iki gündür yine yapmıyor sadece emİriyorum .su bile vermedim şuana kadar . Iki üç gündür parmaklarını emiyor ve aşırı derecede ağZından su akıyor parmaklarını emiyor bazen öyle bir saldırıyorki canım acıyor yavruma bakınca açmı kalıyor diyorum sütüm geliyor zaten çok kusuyor yinede emzirmeye çalışıyorum ama emmek istemiyor .kafası terliyor buz gibi . Dişmi çıkarıyor acaba bilemedim . Bide herkes sünnet derisini çekip temizle yoksa mikrop kapar orası diyorlar ne yapıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; kurcalamayin. Isterse, yumusak olmak kaydi ile, 7-8 gunde bir bile kaka yapabilir.. Problem, ikinip-ikinip kaka yapamadigi zamandir. lutfen eski mailleri ve Alt Forum yazi;arini okuyun.
Parmak emmesi:Onun, "Keyif sigarasi" KARISMAYIN..... SAKIN Sunnet derisini kurcalamayin, o salaklarin "Mikrop kapti" demelerine sebep olan, -beyaz ifrazat-, o bolgeyi koruyan; "Smegma sivisi" dir.. Aptallar, o beyaz siviyi iltihap saniyorlar.. Sakin onlari dikkate almayin..Hatta bu millet size ne derse, siz tam tersini yapin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|