İstanbul bronşiti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Umutcum
Üye Kayıt Tarihi: 14 Tem 2024 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2024 Saat 23:51 |
Kadir hocam merhabalar. 3 yaşında erkek evladımız var. Belki iki üç aydır devam eden sabahları ve özellikle geceleri yatmadan önce olan öksürüğü var. Bu öksürük çok uzun sürdüğünde bazen kusmalar olabiliyor. Ayrıca çok gariptir ortam sıcaklığından bağımsız olarak özellikle gece ilk uyuma sırasında ensesinden ve boynundan aşırı terlemesi oluyor. Bunlar dışında evlatta ateş yok, halsizlik yok, iştahsızlık yokm Sizin yazılarınızı okuyorum yazılarınız doğrultuda evladimiza herhangi bir ilaç vermedik şu ana kadar sadece bal limon veriyoruz. Forumda Ahmet Rasim Küçük nin İstanbul bronşiti diye bir yazısına denk geldim. Bu yazıya göre oksurugun sebebi öksürükle seyreden astım yani İstanbul bronsiti . Siz ne düşünüyorsunuz Kadir hocam eğer öyleyse nasıl bir tedavi yöntemi uygulamamız lazım teşekkürler
|
|
Mersii
Üye Kayıt Tarihi: 12 Eki 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba ,
Geçmiş olsun . Bu süreçte neler yaptınız acaba sonuç teşhis ne oldu bilgi verebilir misiniz ?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118188 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Zirzopun teki! Bunlar asla Grip teşhis etmeyen bir neslin doktorları.
2020'ye kadar bunlar her öksürene; Astım veya Bronşit diyorlardı ve asla Grip teşhis etmiyorlardı! Aralarında da sırf "farklı" görünmek uğruna böyle yazılar yazanlar da çıkıyordu. Şimdilerde taktik değiştirdiler, (zira Astım ve Bronşit rezillikleri ayan beyan ortaya çıktı) artık her öksürene Zatürre veya daha saçma olan "zatürre başlangıcı" teşhislerini koyar oldular. KPA (Zatürre) aşıları yapılmış çocuklar artık nasıl zatürre oluyorlarsa!! Bu gibi "tüccar-terzi" doktorlara kanmayın. Onlar; Astım ile Bronşit farkını bile bilmezler. Bunlara "el veren" şarlatan Prof. ları çok iyi tanıyorum! Bütün bu sahtekarlıkların başı bunları yetiştiren O "sözüm ona" Prof. lar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ara 2024 Saat 11:24 |
|
Umutcum
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Son iki üç aydır koşturduğunda yorulup öksürme krizi. Özellikle akşam eve geldiğinde öksürük krizi ve kusmalar olmaya başlamıştı. Gece sabaha doğru olan öksürükler ve uyanmalar başlamıştı. oksururken aynı zamanda hapsiriyordu. Terlemeleri artmıştı bir ay önce bı doktora gorunduk. Astım teşhisi konuldu. Düşük doz sabah akşam kortizon inhaler kullanıyoruz. Yaklaşık 1 yıldır kesilmeyen öksürük kesildi. Yeme içme düzeldi. Uyku düzeni yerine geldi. Zayıflamsti çocuğumuz yeme içme düzelince kilo almaya başladı. Çok şükür duzeldik
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118188 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Astım'ın arazı; sıkıntılı solunum dur! Öksürük değil.
Kortizon hiçbir şeyi iyileştirmez. Hadisenin üstünü örterek, "sahte iyilik " hali yaratır, tuz tutucu etkisi ile de kilo aldırır ama hayırlı bir iş değildir. |
|
Umutcum
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dediğiniz gibi solunum sıkıntısı da oluyordu hocam. 3 defa hastanede yattık son 6 ayda solunum sıkıntısından dolayı. Karnın inip çıkması ve hızlı solunum oluyordu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|