merhaba arkadaşlar
Aslında yazıp yazmamak konusunda çok tereddüt ettim fakat yazmazsam vicdanen rahat olamayacağım, ben bir anne olarak tecrübemi yazmak istiyorum.Bu acı tecrübeyi siz yaşayın istemiyorum çünkü.
Oğlum aylardır çok iştahsız ve ne yaparsam yapayım iştahını açamadım süt içmiyor meyve yemiyor vs.vs.Yaşayanlar bilir ,bu durum bir anne için çok zordur .Bende farklı çözüm yolları denemeye karar verdim çünkü kabızlıkta başlamıştı yemediği için .Durumumuz oldukça zordu ne yazıkki..Neyse gelelim asıl konuya: aylardır nette duyup araştırdığım Sipr... çokta içime sinmesede denemeye karar verdim denize düşen yılana sarılır misali
Akşam 22: gibi yarım ölçek 1 çay kaşığı kadar yani verdim ertesi gün öğlen saat 2 gibi oturur haldeyken gözleri kaydı sonra bana doğru yığıldı paşamuyuyakaldı ama ben uyuduğunu anlayamadım bayıldı zannettim gerçi bayılmış gibiydi uyandırmaya çalıştım uyanmadı gözlerini az açar gibi oldu tekrar kapadı..ki öncesinde uyku belirtiside yoktu ..yani yere uzansa esnese vs.uyuyakalır tamamda bu çok farklı bişey...hem uyku saati değil hemde uyku belirtisi yok:((
yaşadığım korkuyu tahmin edersiniz...3 saatten fazla uyudu ki bu normal vakitte mümkün olmaz dı yanından ayrılamadım bişey olacak diye o kadar korktum ki..Resmen narkoz vermişim gibi..Ah keşke hiç vermeseydim yada hiç almasydım..Beyni bu derece etkiliyor olması ne kötü ..
zaten prospektüsündede yazıyor ilaç içildiği zaman araç kullanılmaması gerektiği vs..yani uyuşturucu gibi bişey bu beynimi uyuşturuyor ne yapıyorsa...bunu ilaç firması yazıyor zaten onlarda bir hata yok ...ama yetişkinlerin içtiği bu ilacı dr.larında bebeklere tavsiye ediyor olmasıda işte asıl sorun bu değil mi..
kimseyi eleştirmek yargılamak değil maksadım ben bir anne olarak yaptığım hatayı siiznle paylaşıyorum sizde yaşayın istemiyorum...Sadece o ilacı içirecekseniz bir kez daha düşünün diyorum..Yani gerçek maksadıyla değilde içtah açmak için içirecekseniz...
teşekkür ederim
Düzenleyen Ayşen - 18 Ara 2010 Saat 01:24