Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Isilik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumIsilik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Canata Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Konu: Isilik
    Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2013 Saat 00:30
Kadir bey,9aylik oglum bir grip gecirdi 5.gunu gibi atesi yukselmeye basladi ilk gun hic mudahalede bulunmayip takip ettim sizin yazilarinizdan okudugum kadariyla ama 2.gunu cok yukselince once calpol o dusurmeyince de ibuprofen verdim 3 kez cunku dusup tekrar 39-40 a cikiyordu bu sabah artik atesi yok yalniz vucudunda kirmizi kabartili isilik gibi seyler cikti.tum govde,yuz ve kafasinda var kol-bacaklarda yok..acaba yan etki mi?atesten mi alerji mi ya da sizin eski maillerinizde gecen 6.hastalik mi bilemedim?bir doktora gorunmeli miyiz buradaki doktorlara da cok gitmek istemedigim icin sizin yorumunuzu almak istedim.
Tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2013 Saat 01:00
Eger, elinizi surdugunuzde, elinize "purtukler" geliyorsa,biraz kasidiginizda eliniz nemleniyor ise ISILIKTIR. Elinize bir sey gelmiyorsa; 6. HASTALIKTIR. Allerjik dokuntu bu sekilde olmaz, alan seklinde genis dokuntuler olur.
Yukarı Dön
Canata Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2013 Saat 02:58
Cookk cok tesekkurler hocam iyi ki varsiniz.bebek sozkonusu olunca guvendigim tek kisisiniz..demekki oglum 6.hastalik gecirdi peki son olarak benim bu asamada yapabilecegim bir sey var midir?
Tekrar tesekkurler
Iyi calismalar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2013 Saat 06:10
Hicbir sey yok, zaten dokuntu ile birlikte cocuk iyilesmistir. Yeni yetme doktorlarin; 6. Hastalik, Enfeksiyoz Mononukleoz, Sucicegi gibi hastaliklardan hic haberleri bile yok. Bunlari bir yana birakin, enfeksiyonlarda niye ates cikar bundan bile haberleri yok...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.