|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2014 Saat 02:19 |
Kadir Bey merhaba,
1)oğlumu günde 2 kez yıkamama rağmen kaşınıyor banyo yaptırdıktan sonrada kaşınıyor isilik mi alerji mi anlamadım.kaşıdığı yer kızarıyor.kaşıntısını azaltmak için karbonatlı ılık su sürüyorum.isilik ise ilacı var mı? 2) 29 ağustosta 36 aylık olacak boy 99 cm kilo 14,2 gelişimi nasıl? 3)) yaklaşık 2 aydır gündüz bez takmıyoruz.kakasını bezine yapmak istiyor bende ısrar etmiyorum tabi.birde uyuttuğumda bez takıyorum.gündüz sürekli eli pipisinde.herkese göstermek istiyor.görenlerde çişi mi var nie eli pipsinde dye soruyor. normal mi bu süreç nasıl davranmam lazım.parkta yolda evde hep eli pipisinde. 4) sabaha kadar 500 ml sütten fazla içiyor içmezsede huysuzlanıyor.gece içtiği süt gündüz yemesini etkiler mi bazen gündüz 11 de kalkıyor sabah 7 de süt verdiğimde oluyor yoksa ağlıuor uykusunda. DEğerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim
Düzenleyen secil - 09 Ağu 2014 Saat 02:25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|