Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - isilik mi alerji mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumisilik mi alerji mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 217
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: isilik mi alerji mi?
    Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2014 Saat 02:19
Kadir Bey merhaba,
1)oğlumu günde 2 kez yıkamama rağmen kaşınıyor banyo yaptırdıktan sonrada kaşınıyor isilik mi alerji mi anlamadım.kaşıdığı yer kızarıyor.kaşıntısını azaltmak için karbonatlı ılık su sürüyorum.isilik ise ilacı var mı?
2) 29 ağustosta 36 aylık olacak boy 99 cm kilo 14,2 gelişimi nasıl?
3)) yaklaşık 2 aydır gündüz bez takmıyoruz.kakasını bezine yapmak istiyor bende ısrar etmiyorum tabi.birde uyuttuğumda bez takıyorum.gündüz sürekli eli pipisinde.herkese göstermek istiyor.görenlerde çişi mi var nie eli pipsinde dye   soruyor. normal mi bu süreç nasıl davranmam lazım.parkta yolda evde hep eli pipisinde.
4) sabaha kadar 500 ml sütten fazla içiyor içmezsede huysuzlanıyor.gece içtiği  süt gündüz yemesini etkiler mi bazen gündüz 11 de kalkıyor sabah 7 de süt verdiğimde oluyor yoksa ağlıuor uykusunda.
DEğerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim

Düzenleyen secil - 09 Ağu 2014 Saat 02:25
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.