Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ishali bitmek bilmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumIshali bitmek bilmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslıakın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslıakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ishali bitmek bilmiyor
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 13:00
Meraba Kadır bey....nerelerdeniz .inanın doktor bulmakta zorlanıyorum.kızımı sözünle büyüttüm .kuzucum kuzucum dıye severdınız.ama oğlum la size 1 2 defa geldık.sız gittiniz.benim sorunum ,oğlum 15 gün önce karın ağrısıyla
Kusma başladı sonra işgale dondu...1 haftada kalanın rengi sarıdan normale döndü ama 15 gün oldu hala günde 4 5defa kaka yapıyor.hic bir ilaç vermeden sadece yoğurt ve reflor verdım.ama2 gün önce doktora gıdıp sordum hala gecmedıgını soyledım.ama yone 10gun daha böyle dıyete devam ve atp probıyotık almamı söyledi.ne yapacağımı bilemiyorum .normale nezaman donecek...bu kadar çok Sayıda ve yumuşak olması beni endıselendırıyor
.sız ne onerıyorsunuz.buarada oğlum 4.5 yasında ...ne onerıyorsunuz..tahlil veya başka birsey yaptırmam gereklimi

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 18:26
Kilosu; 17 kilodan fazla ise, asiri cok yedigi icin, cok kaka yapiyordur..
Yukarı Dön
Aslıakın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslıakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 18:48
Yok yok 15 kilo bile değil.zaten bu hastalıktan önce normalde 1kere tuvalete gıderdi15 gündür böyle.prebiyotık atp kullanmaya devam edıyimmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 19:37
Onun yerine; Festal Draje alin, her gun, 1 tane ;havanda ezip, yemeklerine serpistirin. 5 gun sonra sonucu konusalim.
Yukarı Dön
Aslıakın Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslıakın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 10:51
Hocam Allah sizden bin kere Razı olsun ....ben 5 gün oldu ilaca başlayalı ama kaka sayısı önce 3sonr 2 ye düştü .Su an hala patates pirinç tarzında diyet uyguluyorum portakal mandalina Sütlü gıda vermiyorum .ne zaman başlayabilirim .ilaca ne kadar devam ediyim Şimdiden tesekkurler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 18:34
Maalesef, ilaca biraz uzun sure devam edeceksiniz. Once az az olmak uzere, diyetini acin, her seyi yemeye basladiginda, Festal'i 2 gunde bir verip deneyin. bu sekilde, azaltarak kesebilirsiniz. Gene ishal baslarsa, basa donmeniz icap eder. Ilaci senelerce bile kullansaniz bir yan etkisi olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.