Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İSHAL,GRİP, ATEŞ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İSHAL,GRİP, ATEŞ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dimpledimple Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dimpledimple Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İSHAL,GRİP, ATEŞ
    Gönderim Zamanı: 13 Saat 42 Dakika önce Saat 01:08
Hocam merhaba, kızım 7 yaşında 2 gün önce okuldan gelince birden burun tıkanıklığı, geniz akıntısı başladı 
serum fiz. ile açtık. hafif de bir öksürük vardı balgam atar şekilde. sonra gecesine baya sıvı dışkılama oldu, sabahına su gibiye çevirdi reflor verdim, 
akşama kadar bir şey yoktu akşam yine sulu dışkılama içinde topaklaşmış besin parçaları vardı. 
bir reflor daha verdim. burnunu sürekli açtım serum fiz. ile. bugün sadece sabah sulu dışkılama akşama
kadar ve akşam dışkılama olmadı. beslenmesini de ishal beslenmesine göre devam ettik tabi bu süreçte.
 burnunu açtım uyumadan. öksürüğü yok denecek kadar az burnunu açtığımız için kalmadı
diye düşünüyorum. yatmadan banyo yaptırdım şuan hafif ateşi var hocam. yazılarınızı okuyorum.
ancak şuan ki durumuz ve ilerleyen süreç ile ilgili ne yapalım tavsiyeleriniz altın değerinde. saygılar
Yukarı Dön
dimpledimple Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dimpledimple Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 55 Dakika önce Saat 01:55
hocam birde dili pembe, ağız kokusu yok, yanakları kızarmış şimdi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119724
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Saat 60 Dakika önce Saat 02:50
Domuz gribi!! 
Hangi akla hizmet ile Reflor veriyorsunuz????? Turk doktor akli ile is yapmayin.....
Probiyotik urunler; antibiyotik kullanim sonucunda, barsak icindeki bakteriler AZALDIGINDA verilirler!!!
Barsak icinde zaten bakterilerin COGALDIGI durumlarda VERILMEZLER! Verilirse, o sahis gaz nedeni ile
duman olur! 
Hicbir ilaci kullanmayin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.