Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ishal????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumishal????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jalee Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jalee Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ishal????
    Gönderim Zamanı: 19 Nis 2017 Saat 08:51
kadir hocam iyi günler. kızım ağustos 2015 doğumlu.üç gündür ishali var .ateş ve kusma olmadı hiç.yemeği de normal azalmadı. üç gecedir sabaha kadar değiştirdiğimiz bez sayısı yedi sekiz . artık endişelenmeye başladım.hiçbir ilaç vermedim. pişiği de cabası. artık altını değiştirmekte zorlanıyorum altı tek parça olmuş. hametan kullandım zeytinyağı sürdüm.ama yarım saatte bir altına yaptığı için etki etmiyor sanırım sürdüklerim. doktora götürmeliyim. ne yapmalıyım. cevabınız için şimdiden teşekkürler..
Saygılar..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2017 Saat 18:36
Hametan; PISIK kremi degildirki!!!!!!!! Pisikte kullandiginizda, daha kotu olur..
Desitin, Nivea, Popolin veya Sudokrem gibi kremleri kullanin...
Turk cocuk doktorlari; pisik tedavi etmekten bile acizdirler.
Bir de; Eczanede; " %3luk Eau Borique 300ml "  hazirlatin ve her kremden once bu sivi ile nemlendirin.
Pisik gecince, surmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.