|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Tuccc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki arada hapşırıp öksürmesi yeni bir Hastalığın mı habercisi yoksa Hastalığın sonu olduğu için mi böyle.bugün bi Dr işe konuştum bebeklerde 1 ay ishalin devam etmesi tehlikeli dedi hatta ilaç adı verdi ama almadım bile size güveniyorum.arada su ver dedi ama yeterince emiyor zaten sizce gerek var mı bir de gerçekten tehlikeli olabilir mi ishalin bu kadar uzun sürmesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebeklerde; gunde 7 kaka normaldir... Kilo takibi yapin. Onun dedigi gibi; "tehlikeli" bir sey olsa, degil kilo almak, kilo kaybi olur. Ayrica da; tek basina ishal; su kaybi yapamaz... Kusma ile birlikte olmasi SARTTIR.. Bunlar zaten, insanlari korkutmaktan baska bir halt bilmezler.
|
|
![]() |
|
Tuccc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
Kusması çok nadir oluyor kilo alımı bu ay az olsa da artış var yine de çok Sağolun hocam.iyi ki bu siteyi öğrenmişim içim rahatladı.inşallah bir haftaya atlatırız ishalimizi
|
|
![]() |
|
Dr bey yine rahatsız ediyorım sizi.oğlum günde 3 kez kaka yapmaya başladı ama Karnı gurulduyo sürekli uykusu falan Değişti bi saat uyanıp Kalkıyor gece.bugün kontrol Amaçlı gittik Dr a tahlil yapıldı gizli kan çıktı 2 gün önce ben de kana benzer bir şey gördüm ama değildir dedim Dr zimaks şurup verdi sebebini bile söylemeden bende dizin fikrinizi almak istedim.kan neden görülmüştür ve ilacı kullanmalı mıyım 😔şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Bir de zinco şurup verdi ama onu niye verdiğini söylemedi bile
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin, yoksa daha beter olur...
" Gaita'da Gizli kan Testi" yapilmadan, 2 gun once; hastanin, ozel diyete sokulmasi SARTTIR.. Boyle kus gibi her akliniza geldiginde, "Gizli kan Testi" YAPTIRAMAZSINIZ.. Bunu o muhtrem'e de soyleyin, ogrensin! Tabii bu testi yapan KERIZ laboratatuvar, en hatali olani.. 2 gun oncesinden itibaren, hastaya hicbir etli gida verilmez aliyorsa Demir ilaclari kesilir, test ondan sonra yapilir.. Ayricada, Anne sutu alanlarda, bu test YAPILMAZ!!! Zira, bebek sut icerken, anne memesinden olan mikroskobik kanamalar, Gizli Kan Testini bozar.. Yapilanlarin hepsine bos verin, hicbir dediklerinide yapmayin. Aptal bunlar. Allah askina, bu doktorlar hicmi bir sey okumazlar!!!! |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler doktor bey.oğlum sadece anne sütü alıyor Demir ilacı da kullanmıyoruz zaten.bana da garip geldi Dr sadece kültür testi istemiş ama labararuvar kendi bakmış gizli kana hatta kendini öve öve bitirememiş eşime demek ki fıs çıkmış o da.zinco şurubu tahlilden önce yazmıştı ama onu niye yazdı söylemedi bile.onu da mı vermeyelim iştahını açar dedi ama bebeğim 4 aylık ve 7 kilo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim yazdiklarimi o ukala Laboratuvara bir iletinde, "havasini biraz almis" olun. Bu sayede ogrenirlerde, sizde sevaba girmis olursunuz. Namussuz biliyor hatali cikacagini, o yuzden, hemen istenmeden yapiyorki, siz korkasiniz, 3-5 defa daha tahlil yaptirasiniz... Bunlar boyle namussuzlar.
Hicbir sey vermeyin. Cinko; istah filan acmaz, ayricada, anne sutu alan bir bebekte ASLA Cinko eksikligi OLMAZ!!. Akillari sira, cocuk kandiriyorlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Haz 2015 Saat 21:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|