Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: ishal
    Gönderim Zamanı: 13 Eki 2012 Saat 10:18
hocam merhaba kızım 2 mart 2011 doğumlu çalıştığım için iki haftadır ben bakamıyorum kızıma babaanesi bakıyor şimdiye kadar hiç böyle bişey olmadı nerde yanlış yapıyoruz  bir hafta önce kendini  zorlayarak  çok sık kaka yapmaya başladı ama azar azar yapıyordu ve son 4-5 gündürde ishal başladı çok kötü kokulu ve sarı  köpüklü. eski maillerinizi okumaya çalıştım doktora götürmek istemiyorum hocam ne yapabilirim çok sık su içmeye başladı bu iyi bişey biliyorum çok sık kusması yok ne yapayım bekleyeyim mi yoksa doktora mı götüreyim  ne yapayım bir haftada 400 gr zayıfladı 11.300 dü  bide süt verebilirmiyim

Düzenleyen ilaz - 13 Eki 2012 Saat 10:20
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119550
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2012 Saat 21:48
Kusma olmadan, tek basina ishal ile; "su kaybi" olmaz. Sakin antibiyotik veya ilac da vermeyin. Bol su/sivi teklif edin.
Yukarı Dön
ilaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2012 Saat 15:17
sağolun hocam dediğinizi yapıcam bide hocam ne kadar sürede geçecek bu ishal 6 gün oldu azaldı gibi ama hala devam ediyor. doktora götürdüm bu arada reflor ve calpol verdi. tahlil  yapmadık
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2012 Saat 20:03
Her halde bu "Reflor" firmasi doktorlara cok iyi "guzellikler" yapiyorki, her ishale Reflor yaziyorlar. Reflor, sadece ve sadece; antibiyotiklerin sebep oldugu ishale iyi gelir, her ishale degil. Bu doktorlar; ya cok cahil, yada sahtekarlar. Hicbir ilac kullanmayin, vucut ishal yapan mikrobu attiginda ishal iyilesir.
Yukarı Dön
zehra_80 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2012 Saat 00:04
hocam malesef dr larımız açıp içeriğini okumuyorlar.benim eniştem mümessil ne şarlatanlıklar dönüyor hepsini biliyor.diyor ki "bizim söylediğimize göre veriyorlar zahmet edip okumuyorlar hiç" diyor..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2012 Saat 00:20
Maalesef, evet, yillardir boyle.
Yukarı Dön
ilaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2012 Saat 21:08
çok teşekkür ediyorum hocam çok şükür yine haklı çıktınız kızım 1 hafta dolmadan hiç bir ilaç kullanmadan kendiliğinden düzeldi. iyiki sizi dinledim ve ilaç kulanmadım ne kadar teşekkür etsem azdır. hiç bir kar amacı gütmeden benim gibi anneleri bilgilendiriyorsunuz allah size uzun ömürler versin ve başımızdan eksik etmesin allaha emanet olun.....KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.