|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Lansoru kır yoğurduna kat midesini korusun dedi..biri probiyotik sindirim sistemini düzenler dedi...emeduruda kusma olursa ver dedi...birde dörde bölünerek verilen bir emme hapı verdi bulantı giderici...resimleri ufak ekleyemedim kusura bakmayın...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN ; Lansor'u kullanmayin!!! Tam bir tuzaga dusersiniz.. Lansor, midenin asit salgisini durduracagi icin, mikroplarin midede ölme imkani olmayacak, ve ishal cok daha feci bir hal alip, hastanelik olacak ve Serum takilacak.. Doktor'da muradina erecek!!! Bir tek; Emedur100 fitili kullanin... Ne diye bu sikayetlerle; gidersinizki bu doktorlara!! Sadece benim dediklerimi yapin.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Sadece emedur fitili yaptım...Gittik gördük yine lafınıza geldik hocam...halsiz olması hiç birşey yememesi beni çok endişelendirdi o yüzden kilosu zaten azdı 2 yaş 3 aylık 10.700dü şimdi bir kiloda vermiş😞...kilo alması lazım dedi bende bir fikriniz var mı dedim mesela sipraktin versem...o lansoru veren doktor sakın ha uyuşturma çocuğu çok tehlikeli ilaç dedi ee nasıl kilo alacak bu çocuk doğduğundan beri hiç kilolu olmadı birazda genetik olduğunu düşünüyorum...
Düzenleyen Nehiraksoy - 12 Nis 2017 Saat 22:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosverin, goruyorsunuz, ise yarayan ve tekrar tekrar doktorlara gitmenizi onleyen ilaclari hic sevmiyorlar!!. Halbuki, Sipraktin de; bir cins Allerji ilaci
.. Ishal ve kusma oldugunda, Sindirim sistemi hem mikroplarla mucadele etmek, hem sindirim vazifesini yerine getirmekte zorlandigindan, gecici olarak istahsizlik yapar.. Bundan daha dogal bir sey olamaz.. Hastalik iyilestiginde, acisini cikaracak, merak etmeyin.. Hasta iken, Sipraktin 'de kullanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Çok teşekkür ederim hocam...iyileşsin sipraktini deneyeceğim...sağlıcakla kalın...🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|