|
Isalden sonra kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayseebrar42 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayseebrar42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2019 Saat 15:18 |
Merhaba kiymetli hocam 1 yasinda kizim 9.300 gr 4 gundur gunde 3 kere isal yapiyor istah tamamen gitti sadece emiyor bugun de kusmaya basladi suyu dahi kustu hicbirseyde yemedi. Rota aşısı olmuştuk diger asilarimizda tam yapildi. Doktora gitmemeyi düşünüyordum ama kusmada başlayınca korktum ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
Ayseebrar42 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayseebrar42
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishali su gibi degil hocam afedersiniz civik ve cok kötü kokulu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sey yapmayin.. Sadece meme aralarinda, temiz oldugundan emin oldugunuz sulardan teklif edin, istedigi kadarini icsin. Kusma artarsa; Emedur100 fitil (En fazla2x1) kullanin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayseebrar42
Kusma kesildi sukur hocam dun iki kere kustu sadece soylemesi ayip bende de kil kurdu var hocam acaba cocuga da gecmis olabilir mi bulasicimi bilmiyorum ne yapmam gerekir bunun icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olsa; kakasinda gorurdunuz.. Ayrica da Kilkurdu, kusma yapmaz. Andazol kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|