Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - insanın bir eşi olmalı adam gibi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuinsanın bir eşi olmalı adam gibi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 08:49
sağol cStaranım allahıma bin şükür öyle bi eşe sahibim allahım herkesi mutlu yapsın eşiyle eviyle çocuğuyla
Yukarı Dön
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1079
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 13:25
çok guzel ellerıne saglık.
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4440
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 00:37
Çok güzel bir yazı ellerine sağlık canımClapClapClap
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
MeLYuS Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 755
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 01:11
bencede çok güzel canım ClapClapClapbende eşimi çok seviyorum kim istemezki böyle bir eş ALLAHIM herkeze nasip etsin (amin)Approve
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2008 Saat 17:13
İNSANIN BİR EŞİ OLMALI, AMA ADAM GİBİ !!!

İnsanın eşi olmalı, bakarken yüreğinin kabardığı, gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı...aşık olduğu bir eşi olmalı!

Sabah gözlerini açtığında, yanında olduğunu görüp, şükürler etmeli Yaradana. Koklamalı saçlarını. Uyuyan eşine şefkatle bakıp, usulca dokunmalı yüzüne, varlığını hissedebilmek için. Parmakları titremeli, incitirim korkusuyla. Sürekli çağlayan bir pınar olmalı gönlü...kramplar girmeli midesine, onsuzluk aklına geldikçe!

Rüzgar onun kokusunu getirmeli, yağmur onun sesini. Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için. Akşam onu görecek diye, pırpır etmeli yüreği. Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi. Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken eşi. Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli. Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine.

Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini, tasasını, öfkesini, sevincini, coşkusunu...vs. Güven duymalı, herşeyiyle. Başını göğsüne koyup, huzurla uyuyabilmeli, tüm düşüncelerinden arınmış olarak. Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı...Şımarabilmeli yanında. Kıskanılmalı zaman zaman da...

Bir eşi olmalı insanın!!!

Sabah yolcularken işine, içi acımalı, daha yollarken özlemeye başlamalı. Seni şimdiden özledim!!!

Akşam dönüşünü beklemeli sabırsızlıkla. Gözleri yollarda kalmalı ve kapıyı çalmadan açmalı...aşkla karşılamalı, hasretle sarılmalı boynuna, özlemle koklayıp, öpmeli, yıllarca uzak kalmışcasına! Her günü bir başka güzel olmalı yaşamın, bir başka özel, bir başka soluklanmalı her anında. Verdiği hiç bir şeyin yeterli olmadığını düşünüp, kahrolmalı, daha fazla ne yapabilirim diye düşünmeli. Mutluluk saçmalı etrafına.

Bir eşi olmalı insanın, cennetten köşe almışcasına sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı...Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı, çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı!!!
hilal daha önceden bu eklenmiş taşıyorum

Düzenleyen ifakat - 01 Eki 2008 Saat 03:25
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2008 Saat 23:12

coook güzel yazmisin gercekten -insanin bir esi olmali-  

Big%20smileBig%20smileBig%20smile 
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 01:15
kız naptın gece gece mahvetin beni valla ağlattın beni bi tuhaf oldum cadıııııı beni kalbimden çarptın hilal yıldırım çarptı san ki çünkü ben eşime aynen bu duygları hissediyorum ve her işe gönd aynen ble hissedyorum geldğindede yıllardır görmemiş gbi sarılıyom onaCryCry
Yukarı Dön
gul55 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 99
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 20:39
ssssüüüüppppeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrCryCryCryClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

yavrum , en doğal en insanca emeğim benim.....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.