Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Sünnet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İnmemiş testis
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİnmemiş testis

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120046
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2015 Saat 22:02
Hidrosel!!! O hele hic olmayacak bir sey, zira Hidrosel'de, Torba, ampul gibi sis olur ve damar genislemesi ile hic alakasi yoktur.. Damarlarla ilgili olanda, Varikosel'dir, oda bu yasta olmaz.
Ayricada, Hidrosel, oda olursa; kendiliginden duzelen bir durumdur
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2015 Saat 22:47
Çok teşeklür ederim Allah sizden razı olsun
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2015 Saat 08:53
Doktor bey ben size yanlış anlatmışım. Biri küçük değil aslında başka bir çocuğunkîni görünce anladım. Biri büyüyor ampul gibi demişsiniz ya öyle olabilir. Zaman zaman çok büyüyor yatınca azalıyor. Bir tanesi büyüyünce digeri nerdeyse kayboluyor.hidrosel olabilirmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2015 Saat 09:43
Simdi anlattiginiz sekilde; olabilir..
Ama dedigim gibi, Hidrosel, kendiliginden iyilesen bir durumdur. Cok hoplayip-ziplamasin ve en muhimi, yuksek yerlerden atlamasin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Eyl 2015 Saat 09:44
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2015 Saat 15:45
Doktora gittik us bakıldı doktorbey hidroselmiş. 6 ay takip edelim geçmezse ameliyat dedi. Normalde 2 yaşına kadar geçmezse ameliyat ederiz ama bu yeni olmuş dedi. Neden oldu aaba uyurken yataktan düştü çok bir de arabadan. Ama kafaüstü .bir yazınızda çok yüksekten düşmüşse demişsiniz o yaşa kalmaz demişsiniz. Ilerde problem olurmu bu hastalık
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2015 Saat 19:30
Hic bir problem olmaz. Yukseklerden atlamazsa, kendiliginden duzelir.

Niye ben "Hidrosel" diyince inanmazsinizki!! Allahtan duzgun bir doktora rast gelmissiniz. Dogru konusmus.
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2015 Saat 19:54
Size inandım tabi ki o yüzden götürdüm kaç gündür götürmüyordum. İnşallah iyileşir ameliyata gerek kalmaz. Çok sağolun doktor bey.
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2015 Saat 11:16
Doktor bey çocuk doktoru olan bir yakınım hidrosel bu yaşta olmaz bir sebebi vardır olmuşsa idrar kan tahlili baktırın dedi. Böbreklerden olabilir falan dedi. Siz de nir yazınızda bu yaşa kalmaz demişsiniz neden sonradan çıktı birşeye bağlı olabilirmi? Beşlide vardı bukadar büyük değildi yeni farkettik o yüzden çok korkuyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.