|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120046 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hidrosel!!! O hele hic olmayacak bir sey, zira Hidrosel'de, Torba, ampul gibi sis olur ve damar genislemesi ile hic alakasi yoktur.. Damarlarla ilgili olanda, Varikosel'dir, oda bu yasta olmaz.
Ayricada, Hidrosel, oda olursa; kendiliginden duzelen bir durumdur |
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşeklür ederim Allah sizden razı olsun
|
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
Doktor bey ben size yanlış anlatmışım. Biri küçük değil aslında başka bir çocuğunkîni görünce anladım. Biri büyüyor ampul gibi demişsiniz ya öyle olabilir. Zaman zaman çok büyüyor yatınca azalıyor. Bir tanesi büyüyünce digeri nerdeyse kayboluyor.hidrosel olabilirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120046 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdi anlattiginiz sekilde; olabilir..
Ama dedigim gibi, Hidrosel, kendiliginden iyilesen bir durumdur. Cok hoplayip-ziplamasin ve en muhimi, yuksek yerlerden atlamasin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Eyl 2015 Saat 09:44 |
|
![]() |
|
Doktora gittik us bakıldı doktorbey hidroselmiş. 6 ay takip edelim geçmezse ameliyat dedi. Normalde 2 yaşına kadar geçmezse ameliyat ederiz ama bu yeni olmuş dedi. Neden oldu aaba uyurken yataktan düştü çok bir de arabadan. Ama kafaüstü .bir yazınızda çok yüksekten düşmüşse demişsiniz o yaşa kalmaz demişsiniz. Ilerde problem olurmu bu hastalık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic bir problem olmaz. Yukseklerden atlamazsa, kendiliginden duzelir.
Niye ben "Hidrosel" diyince inanmazsinizki!! Allahtan duzgun bir doktora rast gelmissiniz. Dogru konusmus. |
|
![]() |
|
Size inandım tabi ki o yüzden götürdüm kaç gündür götürmüyordum. İnşallah iyileşir ameliyata gerek kalmaz. Çok sağolun doktor bey.
|
|
![]() |
|
Doktor bey çocuk doktoru olan bir yakınım hidrosel bu yaşta olmaz bir sebebi vardır olmuşsa idrar kan tahlili baktırın dedi. Böbreklerden olabilir falan dedi. Siz de nir yazınızda bu yaşa kalmaz demişsiniz neden sonradan çıktı birşeye bağlı olabilirmi? Beşlide vardı bukadar büyük değildi yeni farkettik o yüzden çok korkuyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|