Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Pastalar, Kekler ve Kurabiyeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İngiliz keki ama ben Diyarbakır keki yaptım :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuİngiliz keki ama ben Diyarbakır keki yaptım :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 16:03
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

<span style=": rgb238, 250, 197;">Kare kare kestiğiniz kekleri önce kakaolu sütlü karışıma ardından da Hindistan cevizine bulayın.  demisine haniLOLLOLLOLLOLsimdik kek gibi kesecek iki debir kakoyami batircak onu anlamadim LOLama harika olmus beceremeyenler utansinLOLLOLLOLLOL</span><div id="LCS_336D0C35_8A85_403a_B9D2_65C292C39087_communicationDiv">
he aynen öyle,kek gibi kesilecek ikiden bir kakaolu süt batırılacak valla keeki yapmak daha kısa sürdü asıl zoru batırmak batır batır bitmi yok sen yapamazsın
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 16:04
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Ellerine sağlık Hilal  ClapClap Ama bir şey diyeceğim şimdi sen kekine portakal katmışsın ya o kek Diyarbakır keki değil Finike keki olmuş  Ama karpuz katarsan bak o zaman has Diyarbakır keki olur 
yazında karpuz katarız gülo dert değil
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 16:27
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

<span style=": rgb238, 250, 197;">Kare kare kestiğiniz kekleri önce kakaolu sütlü karışıma ardından da Hindistan cevizine bulayın.  demisine haniLOLLOLLOLLOLsimdik kek gibi kesecek iki debir kakoyami batircak onu anlamadim LOLama harika olmus beceremeyenler utansinLOLLOLLOLLOL</span><div id="LCS_336D0C35_8A85_403a_B9D2_65C292C39087_communicationDiv">
he aynen öyle,kek gibi kesilecek ikiden bir kakaolu süt batırılacak valla keeki yapmak daha kısa sürdü asıl zoru batırmak batır batır bitmi yok sen yapamazsın
bu benlik degil heri zorLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.