|
İnfluenza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neval ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 9 Dakika önce Saat 21:23 |
Kreşe giden 4,5 yaş 17,5 110 cm kızım yılbaşında influenza A geçirmişti Ocak sonu ben b pozitiftim 3. Günü o da ateşlenince enflivur vermiştik 3 gün, çabuk toparlamıştı. Şimdi sınıfından 6-7 çocuk ateşli ve biri test yaptırmış influenza a pozitif dün gece sabaha karşı başladı bizim ateş ilacını kullanalım mı? Zararı var mıdır tekrar kullanımının? (1,5 ay geçti üzerinden)
Yaygın vücut ağrısı, arada gelen öksürük ve ateş var 38,5 ilaç vermedim. kulak ağrısı onun için illiadin başladım anlattığınız gibi. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119819 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir zarari olmaz, alt tarafi gereksiz kullanirsaniz, paraniz telef olmus olur, o kadar!
|
|
![]() |
|
Neval ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Hocam cevabınız için. prospektüsünde iyileşme olsa da mutlaka 5 gün kullanımını öneriyor… biz bir öncekinde 3 gün kullanmıştık çünkü ateş vücut ağrısı vs kalmamıştı sadece burun akıntısıyla bir haftaya tamamıyla geçmişti. Böyle kullanımda sıkıntı olur mu? Antibiyotiklerde belirtilen sürelerde kullanın yoksa direnç gelişir diyor doktorlar. Bunda da benzer bir durum mu olur?
Bu yıl tekrar eden salgınlardan kaçamadık bu 3. Kez. Antikor oluşmuyor mu bu yaşta? Seneye aşı yaptırmayı düşünüyorum kızıma? Tavsiye eder misiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|