|
İnfluenza A |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2025 Saat 13:27 |
Hocam merhaba, çocuklarım ve ben dün akşam rahatsızlandık. Bende sadece kuru öksürük. Kızımda(yaş7,5) ateş(38,5), balgamlı öksürük ve baş ağrısı, oğlumda(3,5) sabah balgamlı öksürük karın ağrısı bulantı kusma başladı. Doktora gittik kızıma test yapıldı influenza A pozitif çıktı. Muhtemelen oğlum ve bende aynıyız hocam oğlumda da ateş başladı bende de başlayacak sanki, bacaklarım ağrıyor ve üşüyorum. Bize domuz gribi ilacı verdi. Hocam bu ilacı kullanmazsak bir sıkıntı olur mu? İkiside sürekli uyuyor hiç dokunmuyorum ateşleri olsa bile. Sadece iyotlu su ile arada spreyleme yapıyorum. Ateşlerini düşürüyor bu şekilde. Bir de C vitamini veriyorum 2 saatte bir oğluma 500mg kızıma 1000mg.
Düzenleyen NagihanKY - 05 Şub 2025 Saat 17:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119512 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyorsunuz, Enfluvir, aldi iseniz kullanin. Cok matah bir ilac degil.
" Sadece iyotlu su ile arada spreyleme yapıyorum." SAKIN bu cok salakca ve tehlikeli uygulamayi yapmayin. Bu assagilik sahtekarlar degilmi idi, " -Zararli" diyerek, ciltten kullanimini bile yasaklayanlar?? Ne oldu da simdi; cilde surulunce bile "tehlikeli" olan bir madde iciliyor veya sprey yapiliyor?? " Bir de C vitamini veriyorum" Son derecede gereksiz bir uygulama. C vitamini sahtekarligi anlattigim makaleyi Yazarlar kismindan okuyun. |
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Hocam merhaba, influenzanın en sıkıntılı günlerini atlattık diye düşünürken bir öksürük başımıza bela oldu. Kızım sürekli öksürüyor çocuk artık öksürmekten nefes alamayacak duruma geldi. İlk gün balgamlıydı öksürüğü şimdi daha çok kuru öksürük gibi ama çok daha kötü.
Düzenleyen NagihanKY - 09 Şub 2025 Saat 22:44 |
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
2 hafta oldu bizde hala gecmedik öksürük 3 yasinda ki kizim hala oksuruyor özellikle geceleri benim hala öksürüğüm geniz akıntım devam ediyor nasıl geçecek bende bilmiyorum kadir hocamın bütün cevaplarını okudum öksurukle geçmesini bekliyoruz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Şimdi baktım ateşi de 38 çıktı, ateşi düşmüştü 2 gündür.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Geçmiş olsun Betül Hanım, bende de durum aynı öksürük geçmiyor çok rahatsız edici. Ateşde eklenince şimdi tekrar bi endişelendim.
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
3 yasinda kizimda ateş 4 gun sürdü hepte 40 di atesi hiç bir şey kullanmadim kızım 4 gün sadece su içti bir de eline meyve veriyordum bir iki ısırıp bırakıyordu 4.gece atesi yine çıktı düzelmeyecek heralde dedim sabah oldu atesi bitmişti ama hala öksurugumuz devam ediyor bal limon veriyorum inşallah sizinde hemen geçer ilk defa böyle bir hastalık yaşadık ateşli olarak çok zordu bizim için kadir hocamın bütün yazılarını okudum havale dahi geçirse sakin kalmalıyım diye kendimi telkin ettim hep
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
İnşallah, teşekkür ederiz. Bizimde en zorlandığımız hastalık bu oldu maalesef. Hastalıklardan hiç korkmam normalde, ateş falan hiç düşürmem ölçmem bile doğru düzgün hep akışına bırakırım. Bunda da öyleydim ama dün ateş tekrar çıkınca bi noluyoruz olmadım değil yani. Biz daha öncede influenza geçirdik 3-4 sene oluyordur ama asla böyle değildi, bu seneki çok farklı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|