Influenza 🤦🏻♀ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aysegulasya
Üye Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 6 Saat 14 Dakika önce Saat 19:41 |
Hocam 19 aylık kızım ınfluenza a pozitif çıktı. Dolven kullanımında vücuduna kabarttılar döküldüğü için ateş düşürücü olarak onu kullanamadım Calpol verdim ama Calpol ateşi kırma noktasında yetersiz kaldı üçüncü günde ateş geçmeyince serum yoluyla ateşi durdurduk bugün beşinci gün ateşimiz çıkmıyor ama kızım çok halsiz çok kötü sürekli uyuyor. Influvır ilacını kullanıyorum normal şartlarda doktorun dediğine göre yarın ilaç kullanımını sonlandıracağım ama çocuğum hala iyi değil. Hatta bugün yoğun kıyafetinden yere akan şekilde ishali başladı.Ne yapılabilir
Düzenleyen aysegulasya - 4 Saat 32 Dakika önce Saat 21:23 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Boyle salak doktorlarin akli ile is yaparsaniz, boyle olur!
1- NIYE ates dusumeye calisiyorsunuz?? Turk doktorlari daha; ates niye cikar, vazifesi nedir bilmezler ki!!! Ates olmayinca bagisiklik calismaz, ates ve hastalik sureleri UZAR! 2- "atesi durdurdunuz da " NE OLDU?? Ne diye bu sarlatanlara kandiniz ki? Size "Show" yaptilar! Aliyorsa; butun ilalari kesin. Kendiliginden cok daha cabuk iyilesir. SAKIN ates dusurmeyin. 3- Yazarlar kismindan: "Ates ve Havalenin Tedavisi" yazimi (listenin en altinda)okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 18 Dakika önce Saat 21:37 |
|
aysegulasya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
|
Çok sağolun hocam. Bugün ilaçları kesiyorum. Ama iştahı kapalı su içiyor ama yeterli mi bilmiyorum. İshalde başladı. Sıvı kaybı olmaması için ne yapabilirim. Bunun için bir takviye var mı hocam. Probiyotik,yoğurt vs kullanıyorum
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
SAKIN ishalli bir hastaya Probiyotik VERMEYIN!!
Probiyotikleri sadece; antibiyotiklarin sebep oldugu (bakteri azligi) durumlarinda kullanin. "Bakteri fazlaligi" olan diger butun ishallerde siz, bir de Probiyotik verirseniz, cocuk gaz olusumundan duman olur. Yogurt vermenizde bir sakinca yoktur. Yogurttaki bakteriler oran olarak ilacdakinden azdir. |
|
aysegulasya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
|
Aaaa çok sağolun hocam. Probiyotik konusunda bile çok cahiller o zaman ishale direk onu öneriyolar. Sizler olmasanız süreci düzeltmek değil daha da kötü etmek için uğraşıyoruz resmen
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Aynen oyle oluyor. 35 sene ozel hekimlik yaptim, bir hastam bile hastaneye yatmadi!
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|