|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
ydntask ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Konum: orhangazi bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çölyak için ne yorum yaparsınız
test sonuçları IgA 39,80 mg/dL ve Anti-Endomisyum Antikor IgG NEGATİF . - . Anti-Gliadin IgG POZİTİF . - . Anti-doku transglutaminaz IgA* NEGATİF |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha dun cevap yazdim.... NIYE OKUMUYORSUNUZ??? Sizde kabahat.. Keske yazilarimi okusa idiniz... Cocuklarda, Reflu olmaz!!! Regurjitasyon olur!!! Zaten KILO FAZLASI var!!! Cok yedigi icin kustugu belli bir sey!!! Ayricada; Reflu'de KUSMA OLMAZ!!!! Mide sivisi, yemek borusuna kacar ve tekrar geri yutulur.. Bu sebeple, yemek borusunda uzun sure kalan mide asiti dokularda seneler sonra bazi degisikliklere sebep olur, buna Reflu denir!!! Siz bakmayin Turk doktorlarina, onlar her kusana Reflu derler.. Oturun oturdugunuz yerde, Ter testi'nin ust siniri:60 dir ama, bu kadar yukseklige "teknik hata " denir.. Kistik Fibrosis oldugunda, 200-300 cikar.. Lutfen okuyun.. Yoksa; cok zamanim harcaniyor.
|
|
![]() |
|
ydntask ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Konum: orhangazi bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çölyak tahlilleri için sormuştum. Kusura bakmayin kafam çok bulanık özür diliyorum
Düzenleyen ydntask - 01 Şub 2017 Saat 23:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|