|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cocukluk caginda; ASLA : Laktoz entoleransi olmaz.. Cocuklarda "Laktoz intoleransi"ndan, dunya'da bir tek Turk Cocuk doktorlari bahsederler..Onlari dikkate almayin bile!! 2- Colyak hastaliginin en belirgin arazi: GELISME GERILIGIDIR!!! Sizde 400gram fazlalik var. Bu konu fazla uzadi... Daha fazla bilgi icin eski maillere bakin. Hala ikna olmadinizsa, kusura bakmayin, benden bu kadar,... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Oca 2017 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
esra34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam karıştırdınız ben bebegin kilosunu size söylemedim .başka bir üye yazmış kiloyu.benim bebeğim 17 aylik ve hala 10 kilo bile olamadı o yüzden sordum size çölyak olabilir mi diye.sizi sıktım ve bunalttım haklısınız çok özür dilerim hocam hakkınızı helal edin lutfen.
|
|
esra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baskasinin suali altina sual yazilinca, isler karisiyor.. Boyu 79cm veya uzeri ise, gene Colyak degildir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Oca 2017 Saat 19:55 |
|
![]() |
|
ydntask ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Konum: orhangazi bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
hocam ben de buraya yazdım
hocam test sonuçları IgA 39,80 mg/dL ve Anti-Endomisyum Antikor IgG NEGATİF . - . Anti-Gliadin IgG POZİTİF . - . Anti-doku transglutaminaz IgA* NEGATİF çölyakla bir ilgisi var mıdır. Biopsi yaptırmalımıyız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu Testler niye yapildi??? Cocukta asiri bir "Gelisme geriligimi" var???
|
|
![]() |
|
ydntask ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Konum: orhangazi bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
hayır hocam reflü şüphesiyle uludağ tıp fakültesine gittik.
birçok test yapıldı. bunlar sonuçlananlar ayrıca bebeğimiz 15 aylık ve kilosu 10,7kg. boyu 80cm. doğum kilosu 3.1 kg. boyu 51 cm.idi
Düzenleyen ydntask - 29 Oca 2017 Saat 18:54 |
|
![]() |
|
ter testi sonucumuz da 72 çıktı. çok korktuk. testin tekrarlanacağını söylediler. reflü için gittik darmadağın olduk
Düzenleyen ydntask - 29 Oca 2017 Saat 18:51 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizde kabahat.. Keske yazilarimi okusa idiniz... Cocuklarda, Reflu olmaz!!! Regurjitasyon olur!!! Zaten KILO FAZLASI var!!! Cok yedigi icin kustugu belli bir sey!!! Ayricada; Reflu'de KUSMA OLMAZ!!!! Mide sivisi, yemek borusuna kacar ve tekrar geri yutulur.. Bu sebeple, yemek borusunda uzun sure kalan mide asiti dokularda seneler sonra bazi degisikliklere sebep olur, buna Reflu denir!!! Siz bakmayin Turk doktorlarina, onlar her kusana Reflu derler.. Oturun oturdugunuz yerde, Ter testi'nin ust siniri:60 dir ama, bu kadar yukseklige "teknik hata " denir.. Kistik Fibrosis oldugunda, 200-300 cikar.. Lutfen okuyun.. Yoksa; cok zamanim harcaniyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|