imzanızda cetveliniz olsun |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 45> |
Yazar | |
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
canim yeterki yapin
|
|
|
|
ekin
Üye Kayıt Tarihi: 02 Kas 2007 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yasemin çok teşekkür ederim bundan daha net anlatılamazdı herhalde sayende benimde güzel birimzam oldu ama seninkine bayıldım doğrusu...
|
|
gribulut
Üye Kayıt Tarihi: 06 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba ben foruma yeni üye oldum... imza hazırlamak istedim ama oğlum Yusuf İsmail bir türlü bırakmadı... artık o uyunca tekrar deneyeceğim.
|
|
yusuf makamı... ismail köşkü
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
|
|
yasemin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
|
|
yasemin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
|
|
emiralp
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007 Konum: Ankara\Edirne Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende bu işi yapabildim ama yükleyeceğim resmi küçültmeyi beceremedim.resmi nasıl 100 kb yapacağım.yardım lütfen sevgili mod lar...sevgiler.
|
|
|
|
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Şimdi fotosunu eklediğin resmimi yapmak istiyorsun ?
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 45> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|