imzanızda cetveliniz olsun |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 45> |
Yazar | |
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2007 Saat 16:27 |
http://lilypie.com/ a giriyorsun
Baby & Kids Birthday e tikla... sol tarafta yesilin icinde kuzucugun yasini belirle. (hangi yasina girecekse) birtane cetvel sec, step 2 ye tikla... Marker sec, step 3 e tikla... kuzunun dogum gününü yaz... bos yerlere yazi yazabilirsin. sonra fotoda ekliyebilirsin, ama 100 kb ve 600 pixelden büyük olmamali boyutu. sonra creat ticker ya tikla... URL adresini kopyala (PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode yazili yerdeki URL) Forumda PROFILI DÜZENLE ye tikla Kimlik Bilgisi ne gec. Ve Kopyaladigin URL adresini imzana yapistir... KOlay gelsin insallah olur...CANIM YAPARSIN INSNALAH |
|
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
|
ne güzel anlatmışsın kız teşekkürler yasemin .
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sevindim
|
|
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gereçekten güzel olmuş yasemin. Ellerine sağlık...
|
|
tugbatuzel
Üye Kayıt Tarihi: 05 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tugbatuzel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ellerine ve emeğine sağlık. Çok güzelmiş hemen yaptım valla.. |
|
yasemin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
|
|
humeyra
Altın Üye Kayıt Tarihi: 17 Oca 2007 Konum: Viyana Durum: Aktif Değil Puanlar: 2578 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
modum parmaklarina saglik
|
|
hande
Altın Üye "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
aa süperr..bende soracaktım tam nasıl yapıcaz bu imzayı diyeee..içten teşekkürlerimleeeeee
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 45> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|