Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Illıadın yetmıyor galıba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumIllıadın yetmıyor galıba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2012 Saat 13:38
SiccNasal kremi kullanıyorum ama hiç bir gelişme yok hocam.hiç nefes alamıyor.gece uyurken yoruluyor resmen.sinus rinse kullanalımmı.işe yarar mı.sinüs rinse i evde tuzlu su ve karbonat ile kendimiz yapamazmıyız acaba.içeriği nedir ki.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120405
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2012 Saat 20:22
Sinus rinse kullanabilirsiniz. Evde; 1 litreye 9gram tuz koyarak yapabilisiniz. Eski maillere bakin.
Yukarı Dön
hacizade Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2013 Saat 08:50
Tekrar merhaba Doktor Bey,

10gundur akulak akıntımız tamamen durdu ancak duyma zorlugu devam edıyor. kulak tıkalı. agrı ates yok. ancak bu arada yenı bır burun akıntısı basladı.henuz koyulasmadı akıntı. kulak kendısı dzelıcek mı? akıntı oldugu sırada sureklı kasıyarak veya mendıl sokarak kırı ıltahabı dokuntunun artıklarını ıcerı ıtmıs olabılır mı? tıkanıktılıgın sebebı bu olabılır mı? glıserın gıbı bırsey veya oksıjen bazlı bır cozucu?uygulasam mı?
Tesekuulrer
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2013 Saat 18:05
Kulak temizligi icin en uygunu; banyo esnasinda, 5. parmaginizin gittigi yere kadar temizlik yapmanizdir. Kuru kuru temizlemeyin, tahris yapabilirsiniz.. Sakin kulaga bir sey damlatmayin.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1750
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2013 Saat 08:45
hocam merhaba herkes sizden faydalanamıyor maalsef arkadaşımın kızı gripti daha doğrusu ben sizden öğrendiklerimle anladım ama onlara anlatamadım
nereden başlasam boğazı kızarık beta olmuş dediler 2 şişs antibiyotik bitirdi sonrada kulağı kötü ve çok pislenmiş dediler 3 şişe decort içirmişler buraya kadar külliyen yanlış oldduğunu biliyorum ama benim merak ettiğim şey 5 gün kulağına gliserin damlattılar sonrada kulak doktoru kulağını temizledi annesi çok fazla pislik çıktı dedi kızı 3,5 yaşında hocam bu kulak uygulaması doğrumudur
sizi tanıdığım için çok şanslı hissediyorum allah size sağlık versin Smile

Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1750
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2013 Saat 08:46
kulak hangi durumlarda temizlenmeli yada temizletilmeli
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2013 Saat 17:00
Bu sekilde kulak temizligi; KKB doktorlarinin; "Tembel harci" bir islemidir. Eski Klasik usulde" ilik su ile yikamak", veya simdiki gibi, ufak aspiratorlerle o kiri hemen cikarmak varken, bu sekilde cikartilmasi birazda mesuliyeti aileye yikmak icindir. Zira bu islmler icin, kulak zarinda en ufak bir deligin olmamasi gerekir. Eger kulak zarinda bir delik varken bu damlalari yaparsaniz, disardaki kir ve mikroplar, oldugu gibi "Orta Kulaga" gecerler ve "Purulan Otit'e" sebep olurlar. Iste o zaman, yandi gulum, keten helvam...
Yukarı Dön
hacizade Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2013 Saat 10:06
Doktor Bey, tıkanıklık gıtmıyor. Temızletmeye goturmuyorum kesınlıkle orası tamam. Kulak zarı delık ıse rıskını almamak ııcın glıserın vs de damlatmıyoruz.Ama 5.parmak temızlıgı tıkanıklıga etkı etmıyor. Zamana mı bırakıcaz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.