Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hacizade
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
|
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2012 Saat 22:04 |
Allah sizden razı olsun insshAllah...
|
|
 |
hacizade
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2012 Saat 11:45 |
Tekrar merhaba Doktor Bey, Gulsumun kulak akıntısı cok azalmasına ragmen halen devam edıyor.Cok kasınıyor ve kasıdıkca da akıntı azıyor galıba.Illıadını 2 kür 3er gun kullandım sorna serum fız. devam ettım.Dunden berı duymasında zorluk farkettım, kızım sol kulagı tıkalı oldugunu soyledı, ıyı duyamıyor. bu sabah saglık ocagına goturdum. Sol kulak seroz olabılır. Sag dıs kulak yolu kızarık, ama bogazlar kızarık ve lenf bezesı de olmus.Kulak seroz ıse bıle ben bu duruma antıbıyotık verırım.KBBYE GOTURUN dedı doktor. Ates agrı yok. Sabır mı etmelı? Yoksa bır kan tahlılı yaptırmaya gerek var mı? bURUN AKINTISI COK KOYU AMA HALEN VAR. Baska grıbal belırtı yok. Tesekkurler
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 120419
|
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2012 Saat 18:45 |
Gribin sonuna gelmissiniz, sakin kulagina herhangi bir sey (kulak damlasi, anne sutu gibi) damlatmaya kalkmayin, rezil edersiniz. Antibiyotikde gerekmez. O doktora sormak lazim; verilen antibiyotik, orta kulagin icine nasil gidecek?? Antibiyotikler vucutta sadece damar olan bolgere gidebilerek etki edebilirler. Orta kulak boslugunda damarlarmi varmis???
|
 |
hacizade
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2012 Saat 19:07 |
Tamam doktor bey, son bırsey daha. Lenflerın sısmesı vucudun defansı degıl mı? Keza bademlıclerın sısmesı de aynı sekılde? Ates olmadıkca bogaz enfeksıyojnu dıye adalandıkları durumda da kesınlıkle antıbıotık yok degıl mı? Yanı kısaca ne kulak ne kusma ne bogaz ne dıger yollar ıle ates olmadıkca antıbıotık yok? ZAten ıshalde hıc kullanmıyoruz.. Sıze ulasamazsam ve cok tereddutte de kalırsam kan tahlılı yaptırıp wbc ye gore hareket edıcem? YUksekse antıbıotık alcaksa grıp.
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2012 Saat 19:37 |
Aynen oyle. Su anda pek cok doktora sapka cikartirsiniz...
|
 |
hacizade
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2012 Saat 20:28 |
SAYENIZDE  ALHAMDULILLAH..  O kadar cok dua alıyorsunuz kı...
|
|
 |
nilcey
Katılımcı Üye
Puanlar: 178
|
Gönderim Zamanı: 25 Ara 2012 Saat 12:46 |
hocam kızımın geçmeyen burun tıkanıklığı var.son 10 gündür hiç burundan nefes alamıyor.bu hiç i abartarak söylediğimi düşünmeyin gerçekten hiç burnundan nefes alamıyor.gündüz ser.fiz.ile idare ediyoruz ağzından nefes alıyor falan ama gece uyuyamadığı için her gece bir fıs iliadin sıkıyorum.ve ara veremiyoruz.her gece yarın hiç sıkmıycam ne olursa olsun diyorum fakat çocuk saat 2 lere kadar yatakta çırpınınca sıkıyorum.ne olacak bu şekilde iliadin bağımlılık mı yaptı.grip te değil şu anda.zaten doğduğundan beri bir burun tıkanıklığı var ama bu farklı.ne yapmalıyız.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 25 Ara 2012 Saat 18:47 |
Birkac gun, Iliadin yerine, burun deliklerine; SiccNasal krem surun. Yastigina da 2 damla ColdMix damlatin.
|
 |