Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - illede tıkalı burunnn
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumillede tıkalı burunnn

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbayardim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Konu: illede tıkalı burunnn
    Gönderim Zamanı: 27 Nis 2011 Saat 23:19
geniz etimidir bademcikmidir herneyse benim oğlum doğduğundan beri hasta uykuları bölük pörçük.serum fizyolojik sıkarken aglatmaktan morali bozuk.cold miks belki 30 şişe kullandık yani o oğlumun parfümü oldu ama dahada kötüye gidiyor sanki arada hasta olacagına arada iyileşti bu sene.ama hiççç ilaç vermedim bilmemki bu durum nasıl düzelecek hocam.yani 3 yada 5 yaşına kadar oğlum sıkıntımı çekecek.yokmu hiç başka bi yolu ameliyatıda önermediğiniz için ilerde oda çözüm olmayacak bide internette hep geniz etiyle ilgili şu alttaki haber;
Geniz ve burun eti, alerji, burun eğriliği ve sinüzitin neden olduğu burun tıkanıklığının uzun süre devam etmesi halinde, çocuklarda zeka gelişimi olumsuz yönde etkileniyor. Uzun süreli burun tıkanıklığı yetişkinlerde ise kalp hastalıklarına yol açabiliyor.
hocam ne diyosunuz.yokmu başka bi ilaç bi yol?gercekten zeka geriliği ihtimali varmı.oğlum huzursuz ben huzursuz..size çok güveniyorum.şimdiden teşeşkkürlerr
tugbayardim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.