|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
minel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2015 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2017 Saat 00:22 |
Mrhb Hocam.7 yaşında kizim bir haftadır grip.sizin anlattiklarinizi uyguluyorum.serum fiz bal limon cold mix.ozellikle sabah kalktığında çok oksuruyor.oksurunce ballı limon ce ılık su veriyorum.bugub illadin e başladık.illadin damlattiktan hemen sonra bogazina baktım yeşilimsi yoğun bir akıntı gordum.
1-illadin böyle hemen damlatır damlatmaz sinus ağızlarını açtı da bu akıntı ordan mi geldi acaba?bu kadar çabuk etki eder mi? 2-bizde her hastalık başladığında su gibi akıntı olmuyor hiç.direk sarı koyu akıntı oluyor.bu neden olabilir? 3_basim agriyor dediğinde dolven in odem çözücü etkisi var diye dolven veriyorum.dogru mu yapıyorum acaba? teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Evet, aynen oyle oldu.. Eder... 2- Genizden aktigi icin, gormeyebilirsiniz. Onemli degil. 3- Her bas agrisinda, "Kafa icinde Odem" yoktur ki etkili olsun!! Calpol'de ayni etkiyi gosterir.
|
|
![]() |
|
minel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2015 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sinüzit için kullandım dolweni.cevabiniz için tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|