İlladin damla |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gamze kacal
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2019 Saat 09:43 |
Hocam bu illadin Damla'nın çocuklar için olanı ayrımı ben eşime illadin damla al diyorum alıp getiriyor kullanıyoruz iki buçuk ve 10 yaşında çocuklarım için bir kaç kez ben alacaktım çocuk için deyince illadin vermiyor eczane o zararlı olur diyor bizde kendimize diye alıyoruz nasıl yapicaz peki farkı nedir illadinin çocuk için olaninin
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Eriskinlere anlatirken; " cocuk" lafini sokusturuyorum ki, yanlis urun almasinlar diye.. Iliadin damla'nin zaten sadece cocuklar icin olani var.. Eriskinler icin DAMLA YOK... Ahmak eczacilarla ugrasmaktansa, bu sekilde soyluyorum.. O AHMAK Eczacilarin ne MAL olduklarini ben cok iyi bilirim.. Ayni recetede; Aferin, Peditus,ve Calpol yazili oldugunda, hic uyarirlar mi??? O "Parasetamol zehirlenmelerinde" olen cocuklarda, aileyi uyarmayan Eczacilarin da sucu buyuktur!! Onlar icin varsa-yoksa, yuklu ve pahali recete olsun da ne olursa olsun!!! Tabii, siz tek basina, uc kuruslik Iliadin recetesi ile gidince, muhteremlerin keyfi kaciyor!! Onun yerine, "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclari olan esas zararli ilaclari yazinca, hic cekinmeden verirler.. Sizlerde bu sahtekarlara karsi ne gerekiyorsa yapin.. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|