|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2017 Saat 19:12 |
Merhaba hocam
Bu yıl ilkokula başlayan 2010 kasım doğumlu oğlumun okulunda pekiştirme aşıları yapıldı ben yapılmasını istemedim özelde de yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuzz? Not: Bu arada iki yaşına kadar olan bütün aşılarını yaptırdım özel aşılarda dahil bir tek özel olan menenjit aşısını yaptırmadım bu konuda yazınızı okumuştum... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okul asilarini ozelde yaptirmaniz artik imkansiz diye biliyorum .. Doktorunuz ile bir gorusun.. Turkiye'de uygulamalar devamli degistigi icin, tam bilemiyorum..
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Özel doktorumuzla bu konuyu konuştum gelin yapalım dedi ben yaptırmak istemiyorum dedim sormak istediğim yaptırmasam olur mu çok önemli mi pekiştirme aşılarını yapırmak artık yedi yaşında bu virüsleri geçirsede hafif atlatır diye düşünüyorum fikriniz nedir ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Hocam bana yanıt vermediniz yanlış bir şey sormak istemiyorum ama yapılması gerekir diye düşünüyorsunuz sanırım?
Bunlar pekiştirme dozu olduğu için yapılmasa bir riski var mı onu öğrenmek istemiştim... Düzenleyen Nehiraksoy - 29 Ara 2017 Saat 16:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yaptirin, ayrica, okulda yapilan asilarin hicbiri Virus asisi degil, hepsi bakteriel.. Ne yani, kirli ortamda yaralandiginda, Tetanoz asisi yaptirmayacakmisiniz????
Siz bilisiniz.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|