|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 31323334> |
Yazar | |
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 5248 |
![]() |
eline sağlık canım eskiyi yad ettim sayende
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9496 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5835 |
![]() |
ben ne demişim acaba ilk olarak kızlar
![]() |
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() |
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Ben seni Lost topiğinde tanıdım
![]() |
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() |
Zaten iki ya da üç topikte yazıyordum lostta bunların başında
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hüseyin can ![]() Elmas Üye ![]() ![]() hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: çok mutlu :):) Durum: Aktif Değil Puanlar: 5702 |
![]() |
ne günlermiş beyaaa :d:D:D:D
|
|
![]() |
|
pinar35 ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1868 |
![]() |
bende ilk sohbet sayfasına girip slm ben yeni üyeyim kendimi tanıtabileceğim bir yer varmı diye sormuştum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 31323334> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|