|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brkn1985 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 02:19 |
Merhaba hocam, sizin degerli tavsiyeleriniz cok onemli, eski yazilarinizi da bikiyorum. Zaten sizin onerilerinizle 4 yasindaki oglumu büyütuyorum.
Oglum kistik fibrozis hastasi hicbir belirti vermiyor bize, tesadufen ogrendik diyebilirim. Buna ragmen sık hastalanmaz, antibiyotik ve gereksiz ilaclar en son ama en son caredir bizde hep uzak kaliriz Ama bu geniz eti artik beni iyice caresiz hale getirdi. Hazirandan kasima kadar hic sorun yokken, 1 aydir surekli serum fizyolojik ve 3 gun hatta 5 gun iliadin e ragmen geceleri agzi acik uyuma horlama nefessiz kalma sikayetleri oluyor. Ben tum ameliyat diyen doktorlara karsi ne yapayim? Zaten diken ustundeyiz 2 cocugumda kf tanisi aldi gen testi ile ama cok hafif bi mutasyon oldugundan suan hicbir belirti vermiyor. Birgun organlarimiz etkilenmeye baslarsa, o inhale ilaclar, antibiyotikler, hatta kortizonlar hayatimiza girecek diye cok korkuyorum. Ne yapayim da yavrularimi koruyum doktorum? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gen Testini BOS VERIN..... "Ter Test" yapildimi?? Esas siz ona bakin.. Ter Testi;(+) geldi ise, o zaman teshis dogru demektir.
Iliadin ile geniz eti kuculmez.. Enfeksiyonlu devrenin gecmesini bekleyeceksiniz. Buda; 6-7 yas sonrasidir. Once; Ter Testinin sonucunu bir bileyim, gerisi ondan sonra!! |
|
![]() |
|
brkn1985 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yasindaki oglumun 12 cikti, 2 yasindaki oglumun 40 ve 60 cikti.
Gen testinde L997f homozigot mutasyon ciktigi icin kesin tani aldi. Ama hicbir belirtisi yok cok sukur. Bu hafif bir mutasyonmus öyle dediler ama ilerde nasil seyreder bilemeyiz deyince hep diken üstundeyiz bizde Hocam geniz eti icinde rahatlatacak bir oneriniz varmi. Agzi acik uyumasi hafif horlamasi ve gece uyanmalarini engellemek icin ne yapabilirim su asamada?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin Geniz eti veya bademciklerini elletmeyin..
Benim bildigim:Ter Testi: 60 ve alti NORMALDIR... Ben o "Gen-Testini" yapana zerre guvenmem.. Ayricada; Kistik Fibrosis; acik tenli, sarisin ve mavi gozlu cocuklarda olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|