Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
DENİZKIZI
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5319
|
Konu: ilgili annelere öneri... Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 03:23 |
Çocuğunuzun zihinsel ve dil becerileri hakkında yeterli bilgiye sahip misiniz? |
Bize ulaşın, birlikte öğrenelim...
Koç Üniversitesi, Psikoloji bölümünde yeni bir çalışma başlattık. Amacımız, çocukların konuşmaya başlamadan önce veya basit cümleler kurabildikleri dönemlerde gerçekten ne bildiklerini ortaya çıkarmak.
Çalışmamızda, 12-39 aylık çocuklar laboratuarımıza gelip yan yana yerleştirilmiş iki ekranda aynı anda gösterilecek 5-10 dakikalık iki film izleyecekler. Biz sadece onların hangi filmi seyretmeyi daha çok tercih ettiklerini gözlemleyeceğiz. Sizden beklediğimiz ise çocuğunuzla birlikte bir kereye özgü üniversitemize gelmeniz ve bir saatinizi araştırmamıza ayırmanızdır. Bu ziyaretiniz sırasında çocuğunuza genel gelişimini ölçmemize yarayacak bir de gelişim testi uygulayacağız; sizi de çocuğunuzun gelişimi konusunda bilgilendireceğiz. Bu sayede çocuğunuzun becerileri hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilir, çocuklarınızla daha güçlü ve olumlu bir iletişim şansı yakalayabilirsiniz. Tabii ki bütün çalışma boyunca çocuğunuzun yanında kalabileceksiniz. Bu çalışmaya katılanlardan hiçbir ücret talep edilmeyecek; çocuğa kendi ismine hazırlanmış bir kitap, anne-babaya da dil ve iletişim gelişimi konusunda bilgilendirici bir broşür verilecektir.
Projemize katılmak veya proje hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz; bize cocukgelisim@ku.edu.tr adresinden soru ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.
Ayrıca, Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümündeki 0212-338-1892 (proje ofisi) numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. (Bu numaraya sizi geri arayabilmemiz için bilgileri sesli mesajla da bırakabilirsiniz.)
İlginiz için teşekkür ederiz.
Doç. Dr. Aylin Küntay Ayşe Candan, Ayşe Sarılar, Aslı Özge Yılmaz, Özlem Özdamar, Ercenur Ünal
Psikoloji Bölümü, Koç Üniversitesi (Sarıyer, İstanbul)
| istanbullu annelerin dikkatini çekeceğini umuyorum
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 13:14 |
teşekkür ederim özlemcim ilgileneceğim ben
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 10949
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 13:55 |
özlemciğim saol canımya bi bakim bende .. araştıralım bakalım . belki gidebilirim
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
piar
Kıdemli Üye
Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi
Puanlar: 1675
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 14:07 |
güzel bi çalışma,araştırma olacak eminim ama maalesef bize uymuyor bizz daha 7 aylık olucaz 12-39 ay arasında bebeği olan anneler kaçırmasın bencede
|
|
fatmabek
Altın Üye
emir&yusufun annesi
Puanlar: 2809
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 19:54 |
harika dusunebilirim gitmeyi önce detaylı bilgileri alıyım da
teşekkürler canımmmm
|
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
|
|
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2960
|
Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 15:16 |
teşekkürler canım
|
|
rabia narin
Kıdemli Üye
Puanlar: 1067
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 21:12 |
ya ben yaptırmayı çok isterim ama Ankaradayız yawww,acaba burada varmıdır şubesi filan
|
o ğ l u m o l m a d a n a s l a . . .
|
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8380
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 08:46 |
Ayy çok güzel bir fırsatt..özlemcim biz İzmirdekiler içinde varmıki..bizde gitsek..
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
|