|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ersey ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Konum: usküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2018 Saat 22:31 |
Hocam iyi aksamlar kizim 21aylik. Hocam biseyi cok merak ettim bazi cocuklar her an iletisim halinde oluyo bazilarida herzaman ilgi beklemiyo bu yalniz buyumektenmi yada baska neden kaynaklanabilir mesela benim kizim her an iletisim halinde olmak isteyen bi cocuk degil kendisi bize gelip bazen iletisim kurar. Genelde biz iletisime geceriz cevapta verir.mesela kac kac oyunu baslqttigimizda hemen dahil olur yada babanesi babasi ben cak oynadigimiz zaman hemen gelir banada cak yapsinlar diye.. komutlarimi hemen yapar. Komutlarimi yapmasi bi iletisimmidir genelde soguk bi bebek. Bu bazen iletisme gecip gecmemesi sorunmudur. Dedigim gibi bazi cocuklar her an iletisimse olmak isterken bazilari neden fazla ilwtisim kurmaz bu sorunmudur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her cocugun huyu farklidir. Cocuklar; Ford fabrikasinin montaj hattindan cikmiyorlar.. Hepsi farklidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|