|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İlaçlarGönderim Zamanı: 29 Tem 2014 Saat 15:09 |
|
Merhabalar Kadir Hocam,
45günlük 62cm boy ve 5.600kg 35 haftalık doğmuş erkek bebekler hırıltı sebebi ile verilen 1/ aparat ile verilen ventolinli hava zarar verir mi? 2/ zor kaka yapma dönemindeler. Verilen SİMPLEKS adlı ilacı düzenli kullanıyorlarmış ve kakayı düzenli yapıyorlarmış.hemen maillerinize baktım.çok zararlı ilaçlar listesinde yazdığınızı okudum SİMPLEKSİN(aileye yararlı probiyetikler içeriyor denmiş) ne gibi zararları var ? Aileye okutacağım. 3/ sizden okuduklarımla bile etrafımdakı olumsuzluklar beni çıldırtıyor, sizi düşünemiyorum işin iç yüzünü bu kadar net bildiğiniz halde ,yapılan yanlışların sizde bıraktığı stresi. Boşverin Hocam Lütfen kendinizi yıpratmayın ,dediğiniz gibi herkes layığı olan dr. Buluyor. 4/ bana akıl verin hocam ,kendi çocuklarım hariç kimseye karışmayayım mı? Elimden geldiğince yazılarınızı okutmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar
Sevgiyle kalın.Düzenleyen kıvanç - 29 Tem 2014 Saat 15:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2014 Saat 23:43 |
|
1- Zarar ne kelime, ani olume bile sebep olabilir (ilacin icini okuyun)...Ventolin; Astim ilacidir. Sacmaliyorlar.
2- Simpleks dediginiz ilac; Sab Simplex ise; sadece Simethicon ihtiva eder ve tesirsizligi isbat edilmis bir ilactir. Iceriginde; tek bir tane bile Probiyotik bakteri yoktur. (Ilacin icini okuyun)... 3- Zaten hic taktigim yok. Ben talebe iken bile bunlari takmadim. Hepsinin ne mal oldugunu gayet iyi biliyorum. Bildikleri konular; sadece, derslerde tuttuklari notlarla sinirlidir. 4- Allah istese idi, onlarin gozundeki perdeyi kaldirirdi. Bosverin, sadece 1 defa soyleyin, fazla ugrasmayin. Onlar bakarlar ama gormezler. Onlar duyarlar ama isitmezler. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|