Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ilac
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ilac

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ilac
    Gönderim Zamanı: 26 Oca 2023 Saat 22:12
Kadir bey oglum yaklasik 6 aydir oksuruyor  tam gecti derken tkrar bi enfksiyonla tekrar oksuruk siddetleniyor. Dr goturdum ciger dinledi birz kabarik ses duyuyorum dedi ama buyuk ihtml balgamdan dir dedi. Flimde bisi cikmadi. Ama o gece oglum sadece yogun kivamli balgam kustu ve  cikarirken birz nefesi sıkıştı. Flm temiz cikincada ilacsiz yolladi. Sormak istedigim sey bu balgamdan sebeb hisiltili oksuruyor gece horluyor ve araliksiz tum gece boyunca oksurdu hic uyuyamiyor grip icin anlattiklarini uyguluyorum. Daha once balgam icin prepron ve efosten adli ilaclardan kullanmstik yklasik 2 yil once. Hatirladigim kadari ile bu ilaclar balgami iyi attirmisti acaba siz bu ilacdan birini kullanmam konusunda ne dusunursunuz ? Alsam zararli buluyormusunuz hocam hisil hisil oksuruyor 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2023 Saat 22:21
   " birz kabarik ses duyuyorum dedi "
Turk doktorlarinin Tip alanindaki uydurmalarinin sonu gelemz:
- Hasin akciger sesleri duyarlar.
- Kaba raller duyarlar.
- Ronkus (ne demekse) duyarlar.
-"kabarik ses" duyarlar.
AMA, hic Grip teshis etmezler.. 
Goruyorsunuz, mutlaka bir bahane ile Rontgen cektirirler. Bu doktorlardan uzak durun. 
Bunlar basiniza hep; yazilarimi IYI okumadiginiz icin geliyor. 
Benim anlattiklarim disinda, bana ilac sormayin!! Marifet bir halt olsalar ben soylerdim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.