İkizler Burcu Ünlüleri |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
münevver
Elmas Üye forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5123 |
Konu: İkizler Burcu Ünlüleri Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 09:55 |
Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer
Elizabeth Hurley
Naomi Campbell,
Britney Spears
Marilyn Monroe,
Nehir Erdoğan
özgür Çevik,
Orhan Pamuk
Şenol Güneş,
Nicole Kidman,
Bülent Ersoy, Atilla İlhan,
Sibel Kekilli
Nilüfer
Natalie Portman
Brooke Shields,
Lenny Kravitz,
Paula Abdul,
Prince,
Kathleen Turner,
John Wayne,
Paul Gauguin,
Johnny Depp,
Benning,
Clint Eastwood,
Bülent Ecevit,
Tansu Çiller,
J.F. Kennedy,
Anna Kournikova,
Venus Williams,
And Wrhol,
Che Guevera,
Can Dündar,
Perihan Savaş,
Kenan Doğulu,
Erdal İnönü,
Mehmet Okur. Düzenleyen münevver - 07 Oca 2010 Saat 09:56 |
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
münevver
Elmas Üye forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5123 |
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 11:45 |
Elizabeth Hurley
Naomi Campbell,
Britney Spears
Marilyn Monroe,
Nicole Kidman,
Natalie Portman
Brooke Shields, yasemin madonna ne diyim artık tüm oscarlılar bizden çıkmış baksanıza Düzenleyen yasemin - 08 Oca 2010 Saat 08:01 |
|
|
|
münevver
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 19:29 |
haa bide ben varım o listede haberiniz olsuunn
|
|
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 08:02 |
ben zaten listedeyimmmmmm |
|
|
|
münevver
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 08:40 |
Allah iyiliğini versin emi yasemiinn
|
|
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 08:41 |
birde o listede ben varim diyorsun ben seni göremedim iste ikizler burcu iki yüzlüüüüübende oscarliyimbirde bu hatayi kabul edemem
|
|
|
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2010 Saat 12:41 |
Oğlanın ikizler burcu olmasına üzülüyordum ama Münevverim ben ikizlerim dediğinde üzüntüm yarıya inmişti. Yasminimde ikizler olunca tam oldu artık. Amma ünlü varmış yaa politakacı kaynıyor burç benim oğlanda politikacı ruhu var zaten.Yalnız bir isimden korktum Bülent Ersoy
|
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2010 Saat 12:45 |
Şehnaz alam birde ben varım,bu listeyi geç,ben varm ya benim gibi şeker tatlı güzel bi hatun sen takmakafana
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|