|
İkiz teki Gelişim geriliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
Krcdkc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çok teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı yaşıtlarına yetişir mi acaba arayı kapatır mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İkiz kardeşi kadar olması biraz zor.
Beslenmesine (günde en az 600ml süt/süt ürünü) ve yeterli D vitamini almasına dikkat edin.
|
|
![]() |
|
Krcdkc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
Tamam hocam çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
Hocam iyi çalışmalar ikiz teki oğlum için yazıyorum tekrardan size 18 aylık 82 cm 9 kilo biz halen sürünme oturma gibi sonuçlar alamadık gerçekten artık ne yapacağımızı bilmiyoruz. En son nöroloji muayenesini anlatıyorum size çocuğumun mr temiz çıktığı halde doktorumuz dedi ki beyin felci serebral palsi tanısı koyuyorum artık heyete çıkıp rapor alıp eğitime başlansın geç kalırsınız çocuk için dedi fizik tedavi ve rehabilitasyon eğitimleri alması lazım dedi ben tabiki sonuçları temiz çıktığı için karşı geldim çok gelişme yoktur boş bakıyor dedi ama algısında falan bi problem yoktur bence hocam alkış deyince alkışlıyor sevdiği şarkı melodi çalınca heyecanlanıp seviniyor beni görünce seviniyor ama biz problemin ne olduğunu bulamıyoruz bulunamıyor yani 600 ml süt vermemi söylediniz vermeye çalışıyorum çok fazla kabızlık yapıyor lütfen bize bir yol gösterin hocamm acaba ayakları az basıyor kucağımıza alınca belinde mi sıkıntı var diyoruz doğum anında vs bişey mi oldu sezaryen doğum şekli hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-2 dakikalik video gonderebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
Biraz eski hocam videolar yeni isterseniz onuda çeker atarım size Düzenleyen Krcdkc - 14 Şub 2025 Saat 01:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Motor-Mental Retardasyon mevcut, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon sart.
|
|
![]() |
|
Hocam mr da gözükmezmiydi bu birde ciddi bir durumdamıyız araştırdığıma göre zeka geriliği deniyor fizik tedavi ve rehabilitasyonla düzelebilecek bişey mi tam ne olduğunu anlamak istiyorum da
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|